ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 19:26

Πως

Πως γινεται ανθρωποι που εχεις χρονια διπλα σου, στον πρωτο σας καυγα να γινονται λουης; Στον πρωτο σοβαρο σας καυγα. Να σε μπλοκαρουν και να εξαφανιζονται; Ανθρωποι που σε ελεγαν αδερφο; Οταν εισαι αδερφος, δεν προσπαθεις να τα βρεις; Δεν θα τους καταλαβω τους ανθρωπους..ποτε
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό ακριβώς συζητούσα χθες με έναν φίλο!Άνθρωποι που έχεις δώσει την ψυχή σου χρόνια και κάνατε παρέα συνέχεια,ήσουν και ήταν πάντα εκεί πως γίνεται αν πεις μια φορά όχι γιατί δεν μπορείς να βγεις το πιο απλό πράγμα σου λέω τώρα,αρχίζουν να βρίζουν και να φτάνετε σε σημείο να παρεξηγηθειτε χωρίς λόγο! Δεν μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω το γιατί!Και όπως είπες,ωραία εντάξει δεν συμφωνήσατε σε κάτι,έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο?Όσα καλά και να κάνεις τελικά, κανείςα θυμάται,αν όμως κάνεις ένα λάθος ποτέ κανείς δεν το ξεχνάει και σε κρίνει με τον χειρότερο τρόπο!Κρίμα,πολύ κρίμα να χαλάνε έτσι οι σχέσεις τον ανθρώπων!
Κάπως έτσι πρέπει να ξεκίνησε και η ιστορία του Κάιν και του Άβελ στη Βίβλο...Πέρα από την πλάκα, για να μη νομίζεις ότι παίζω με τον πόνο σου, η επικοινωνία είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Πόσες φορές έχεις παρεξηγήσει και παρεξηγηθεί στη ζωή σου; Και για όλα φταίει η λανθασμένη αντίληψη του απέναντι, ο οποίος είναι λες και περιμένει την επίθεση, οπότε είναι από πριν, έτοιμος να αντεπιτεθεί! Είναι αξιοθαυμαστο..Νομίζω ότι, για οποία σχέση μετράει για σένα, πρέπει να ρίξεις τον εγωισμό σου (τύπου δε φταίω εγώ, εγώ έκανα ότι μπορούσα, σειρά του άλλου, πάντα μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα) και να προσπαθήσεις να λύσεις την παρεξήγηση.Αν δε γίνεται, απλά καταλαβαίνεις ότι τελικά, η αδερδικη αγάπη ήταν μονόπλευρη..
Και αν προσπαθεις να τα βρεις-παροτι φταινε-και πεφτεις παλι σε τοιχο? Εκει τι κανεις? Περιμενεις να αναθεωρησει ο φιλος? Μπα σηκωνεσαι και φευγεις με βαρια καρδια..