ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 21:50

Παραλογίζομαι

Λοιπόνπαλιά είχα ίνσταγκραμ.Και τώρα το καλοκαίρι το ξαναάνοιξα.Κι έκανα φόλο ένα κοράσιο,το οποίο μετά από μερικές εβδομάδες την είδα και της είπα πως μ αρέσει.Απλά δε θέλω να καταλάβει πως είμαι stalker,ούτε την ενόχλησα,ούτε τίποτα και το πέσιμο ήταν όπως πρέπει χωρίς υπερβολές.Απλά είδα πως είναι από την ίδια πόλη και την έκανα φόλο.Δεν με έχει μπλοκάρει,απλά νιώθω πως με αγνοεί.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΕΡ.Απλά σπάνια κάνω κάτι τέτοιο από σόσιαλ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά, πότε δε θα έπαιρνα στα σοβαρά μια τέτοια προσέγγιση. Ζητά τηλέφωνο να της μιλήσεις σαν άνθρωπος και να κανονίσεις να βρεθείτε από κοντά.Ο τολμών νικά!Καλή επιτυχία!!
Δεν γίνεσαι stalker με ένα "φολο"!Ωραία, σε αγνοεί. Και λοιπόν; Δούλεψε λίγο την αυτοεκτίμησή σου και σταμάτα να είσαι τόσο ενοχικός.Ο καθένας έχει τα γούστα του και κάνει τις επιλογές του. Όπως και εσύ φυσικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ