ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2018 | 10:05

Και έφτασε η στιγμή που είσαι 35,

δουλεύοντας για ψίχουλα κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από συγγενείς και οικογένεια,με γονείς που πλέον μεγάλωσαν και δεν μπορούν να σε βοηθήσουνσχεδόν σε τίποτα,με φίλους που σε πούλησαν,φίλους που συνέχισαν την ζωή τους,γκόμενες που σε πούλησαν,και με τις ενοχές για τις επιλογές σου στο παρελθόν να σε ταλαιπωρούν.Έφτασε η στιγμή που είσαι μόνος σου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τουλάχιστον, ξέρεις ότι οι άνθρωποι που θαρθουν από δω και πέρα, θαναι διαλεγμενοι με πιο σωστά κριτήρια και λογικά, θα αντέχουν πιο πολύ στο χρόνο και...στη ζωή.Μπορείς να αλλάξεις ότι δε σου αρέσει..ψάξε καλύτερη δουλειά, κάνε εθελοντισμό, γνώρισε ανθρωπους..μην παραιτείται φίλος, μικρός είσαι ακόμα!
Οι φίλοι και οι γκόμενες είναι ωραία πράγματα, αλλά μερικές φορές είναι και αλυσίδες. Ειδικά άμα σε πουλάνε. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, το μόνο που σε κρατάει από το να είσαι πραγματικά ελεύθερος είναι οι ενοχές σου...
Μη σε παιρνει από κατω. Τι ενοχλεί πιο πολύ? Τα λεφτα? Το μακρυά? Η μη γκομενα? Σκεψου ότι οι γονεις που μεγαλωνουν, θα χρειαστουν τη βοήθειά σου αργότερα.