ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2018 | 19:20

Και οι σοβαροί άντρες έχουν τις προτιμήσεις τους

Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα κανένας και καμία δεν αρέσει σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι αρέσουν σε πολλούς και άλλοι σε λιγότερους. Μπορεί ένας άντρας να είναι με μια γυναίκα που να μην την διάλεγε αν δεν είχε τον χαρακτήρα που έχει, γιατί η εμφάνισή της δεν είναι του γούστου του. Μπορεί όμως να την αγαπάει και να της είναι πιστός από επιλογή. Όταν όμως ένας άντρας έχει με κάτι κόλλημα αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα αν δεν είναι εγκρατής σαν άνθρωπος. Καλό είναι να τα προσέχουμε αυτά για να μην έχουμε αργότερα δράματα. Αν ας πούμε μια γυναίκα έχει μικρό στήθος αλλά είναι με κάποιον που κόβει φλέβες για μπαλκόνια υπάρχει πρόβλημα. Δεν κυκλοφορούν για πλάκα τόσες τσόντες με γυναίκες με πολύ μεγάλα στήθη και οι αυξητικές οργιάζουν παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Άλλο αν κάποιος αποφασίσει να μείνει μόνο στο να παίρνει μάτι, μερικοί δεν το κάνουν. Και το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει να του αρέσει το πολύ μικρό και να έχει η σύντροφός του μεγάλο. Και στις γυναίκες συμβαίνει πάρα πολλές δεν μένουν πολύ καιρό με κάποιον αν δεν είναι το κλασικό, δηλαδή ψηλός μελαχρινός. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι τελείως εγκεφαλικοί αλλά δεν είναι πολλοί. Πάντως δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα, εξαρτάται πάντα και από τον άνθρωπο. Δεν θα έλεγα από όσα έχω δει και κρίνοντας από τον εαυτό μου πως δεν έχει σημασία όπως συνηθίζουμε να λέμε πάντα. Μπορεί να έχει μεγάλη σημασία. Η καύλα είναι καύλα όταν σου αρέσει κάτι πολύ και δεν το έχει η γυναίκα σου δεν είναι εύκολο Λένε και πολλά ψέματα οι άντρες για να μη γκρινιάζουν οι γυναίκες τους, μπορεί να της λέει πως είναι όμορφη έτσι αδύνατη και να του βγαίνουν τα μάτια με τους μεγάλους κώλους άλλων γυναικών όταν η ίδια λείπει. Κάποια κάποτε μιλούσε ειρωνικά για τις χοντροκόλες όπως τις έλεγε με την ιδέα πως η ίδια είναι ωραία ενώ ο άντρας της ακριβώς αυτές κυνήγαγε και ας της έλεγε πως συμφωνεί. Αν ήθελε ας έκανε και αλλιώς. Σίγουρα συμβαίνει και το αντίθετο σε αυτά τα πράγματα δεν χωράνε κανόνες μόνο μην νομίζετε πως δεν έχουν σημασία γιατί συνήθως έχουν.
2
 
 
 
 
σχόλια
"Σίγουρα συμβαίνει και το αντίθετο σε αυτά τα πράγματα δεν χωράνε κανόνες μόνο μην νομίζετε πως δεν έχουν σημασία γιατί συνήθως έχουν".Γι αυτό αγόρια, καλό είναι να τα προσέχουμε αυτά για να μην έχουμε αργότερα δράματα. Όταν μια γυναίκα έχει κόλλημα με τα μεγάλα πουλιά, αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα αν δεν είναι εγκρατής σαν άνθρωπος. Δεν κυκλοφορούν για πλάκα τόσες τσόντες με άντρες με πολύ μεγάλα πουλιά και οι συγκριτικές μετρήσεις οργιάζουν παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Δεν θα έλεγα από όσα έχω δει και κρίνοντας από τον εαυτό μου πως δεν έχει σημασία όπως συνηθίζουμε να λέμε πάντα. Μπορεί να έχει μεγάλη σημασία. Η καύλα είναι καύλα όταν σου αρέσει κάτι πολύ και δεν το έχει ο άντρας σου δεν είναι εύκολο. Λένε και πολλά ψέματα οι γυναίκες για να μη κομπλάρουν οι άντρες τους, μπορεί να της λέει πως είναι επαρκές έτσι μικρό και να της βγαίνουν τα μάτια με τους μεγάλους καβάλους άλλων αντρών όταν ο ίδιος λείπει.
Σκόρπιες σκέψεις ανάκατα χυμένες... Ναι, για πολλούς υπάρχει διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων, και επιθυμιών και επιλογών: επιλέγουν αυτό που έκατσε και όχι αυτό που επιθυμούσαν πραγματικά. Σε μία τέτοια περίπτωση, τα αποτελέσματα φαίνονται μεσομακροπρόθεσμα και είναι κατά κανόνα διαλυτικά της σχέσης.