ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2018 | 10:36

Αδέλφια

Απλώς θελω να το πω εδώ μιας και δεν έχω που να στραφώ.Ωρες ωρες νιωθω πως δεν αντεχω αλλο τον μεγάλο μου αδερφό.Απο μικρή ηλικία έκλαιγα συχνά τα βράδια για όσα μου έκανε.Ξύλο,βρισιές,κορϊιδία μπροστά σε γνωστούς και αγνώστους και συνεχώς ανταγωνιστικός,συνεχώς ελεγε και λεει πως είναι ανώτερος,καλύτερος πιο εξωστρεφής.Από τρόπους δε αστα.Μεγαλύτερο γαϊδουρι δεν έχω δει ήταν τα λόγια των γονιών μου αφού τους φέρεται με τη μεγαλύτερη ασέβεια.Νιώθω πως δεν αντέχω αλλο..Πως αντιμετωπίζω αυτή τη κατάσταση;Θέλω να θυμώσω να ουρλιάξω,να του γυρίσω τη πλάτη μια και καλή αλλά αυτο θα πλήγωνε αφανταστα τους γονείς μου,κανένας γονιός δεν θέλει να βλέπει τα παιδιά του τσακωμένα.Αν προσπαθήσει θα προσπαθήσω.Αν όχι τότε δεν θέλω να ασχοληθώ αλλο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι γονείς σου τι κάνουν δεν του μιλάνε; Για να συμπεριφέρεται έτσι κάτι έγινε λάθος ή κάτι δεν γίνεται σωστά. Από εκεί και πέρα, αν δεν βάλει μυαλό το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αδιαφορήσεις παντελώς και να μην του ξαναμιλήσεις μέχρι να αλλάξει στάση. Μην του δίνεις σημασία σαν να μην υπάρχει. Αργά η γρήγορα ίσως καταλάβει το λάθος του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ