ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2018 | 15:31

Mηνύματα.Γνωμες παρακαλω!

Θέλω μια απλή πρακτική συμβουλή για το πως θα αυξήσω τις πιθανότητες να καταφερω να βγω με αυτον που μου αρεσει και σκεφτομαι συνεχεια. Καταρχας να πω ότι εχω να τον δω απο κοντα καιρό και ότι δεν θελω να περιμενω να τον συναντησω παλι τυχαια. Αυτού του αρεσα μαλλον στο παρελθον γιατι μέσω μηνυματων και απο κοντα οταν με εβλεπε μου ζηταγε να βγουμε. Εγω για τους λόγους μου τον απέρριπτα. Υπο αλλες συνθηκες, θα του ειχα στειλει ηδη ενα ξεκαθαρο μημυμα που θα προτεινε εξοδο, αλλα πανω σε κουβεντα μου ειχε πει οτι του αρεσει να κανει αυτος την πρωτη κινηση- ειναι λιγακι παλαιας κοπης-, ετσι του εστειλα βρισκοντας μια δικαιολογια οτι ηθελα πληροφοριες για κατι. Ηταν πολυ θερμος στην απαντηση του και αρχισε να λεει οτι οταν γυρισει στην πολη, θελει να βγουμε και με ρωτησε αν θελω και εγω. Με φλερταρε ξεκαθαρα ,αλλα εχει εδω και λιγες μερες γυρισει και δεν εχει στειλει τιποτα. Δεν ειμαι εκνευρισμενη, ουτε νιωθω ασχημα, γιατι απο μηνυματα δεν χτιζεις ελξη , ουτε μου χρωσταει και κατι. Θελω λοιπον να βρω κατι στειλω, που θα τον προτρεψει να βγει μαζι μου εστω και για να περασει την ωρα του. Αν ειχαμε οντως βγει ραντεβου και μετα με εγραφε ,θα ειχα προβλημα, αλλα προς το παρον ειμαι ενα μηνυμα στο κινητο μονο οχι η γυναικα που ειμαι στην πραγματικοτητα. Θελω κατι που να μην φανει απεγνωσμενο, αλλα ουτε να φανει οτι βρισκω δικαιολογια για να του μιλησω. Σκεφτηκα να του γραψω κατι τετοιο >. Νομιζω οτι στέλνοντας κατι τετοιο του δειχνω οτι θελω να τον δω ,αλλα ταυτοχρονα δειχνω διαθεση για χιουμορ. Ισως σαν παλαιας κοπης τυπος που ειναι τσιμπησει με την προκληση. Τι λετε εσεις; Καμια καλυτερη ιδεα; Μου αρεσει πολυ και θελω παρα πολυ να βγουμε. Πιστευω οτι αν κανονιστει το πρωτο ραντεβου μετα απο κοντα μπορω να το συνεχισω πολυ ευκολα, αν συνεχισει να μου αρεσει φυσικα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ταπεινή μου γνώμη. Το ψάχνεις πάρα πολύ. Ως άντρας θα σου έλεγα να κάνεις ό,τι πιο απλό και μάλιστα γρήγορα. Στείλε μήνυμα ή πάρε τηλέφωνο και πες του να βγείτε. Αν όντως του άρεσες στο παρελθόν και εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, πίστεψέ με θα το εκτιμήσει. Αυτά τα "παλαιάς κοπής" είναι δικαιολογία που την λες στον εαυτό σου για να καλύψεις την διστακτικότητά σου. Αν τον θέλεις αληθινά κάνε μπούκα, αυτό ξέρω εγώ. Βουρ!!!
Αυτό το ¨παλιάς κοπής¨, άρχισε να ξανακυκλοφορεί! Το έχω διαβάσει τελευταία, τουλάχιστον 10 φορές! Στο θέμα μας τώρα: Το τηλ. σου το έχει..., να περιμένεις λίγο πριν κάνεις κρούση εσύ;. Πάντως καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη για όλα, γιατί δεν πολυψήνεται νομίζω.
Καλά, επειδή είπε ότι είναι παλαιάς κοπής, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς... Επί της ουσίας: δεν καίγεται, όταν τον έχεις φτύσει στο παρελθόν. Και θα σου συνιστούσα να μην το πολυκυνηγήσεις, δεν δίνω πολλές πιθανότητες να σε δει στα σοβαρά. Κράτησε αυτό που γράφω, ίσως το θυμηθείς σε ανύποπτο χρόνο όσο τραβηγμένο και να σου φαίνεται τώρα.