ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2018 | 02:57

Χαμένο κορμί

Τα έχω κάνει όλα λάθος στη ζωή μου.Στο σχολείο δε διάβαζα ποτέ, οι βαθμοί μου ήταν κάτω απ τη βάση. Στις πανελλαδικές έγραψα 8 και πέρασα διοίκηση επιχειρήσεων. Δεν μου άρεσε, εγώ πάντα ηθελα να ασχοληθώ με την χημεία τη φυσική ήμουν άλλωστε πάντα καλή σ αυτά τα μάθηματα. Σήμερα είμαι 23 χρονών δεν πατάω στη σχολή μου και έχω αφήσει τελείως το μέλλον μου, δεν προσπαθώ καθόλου, έτσι όπως τα έκανα , θα μπορούσα να έχω αυτή την στιγμή στα χέρια μου ένα πτυχίο και να έκανα μεταπτυχιακό σε κάτι άλλο που μπορεί να με ενδιαφέρει, αλλά ούτε αυτό είναι ικανή να κάνω. Δεν θα το πάρω ποτέ αυτό το πτυχίο, θα δουλεύω σε όλοι μου τη ζωή στη ταβέρνα του μπαμπά μου, θα φτάσω 50 χρονών , θα υποφέρω απ' την ορθοστασία της ταβέρνας και θα είναι όλα μου τα χέρια καμμένα απ' τους φούρνους. Όπως είναι η μαμά μου σήμερα, κούρασμενη και ταλαιπωρημένη. Πόσο θα ήθελα να πάρω το χρόνο πίσω και να ήμουν ποιο έξυπνη, να διάβαζα περισσότερο και να είχα ένα πτυχίο που θα γουστάρα . Το μόνο που κάνω αυτή τη στιγμή, είναι να κάθομαι να κλαιγομαι εδώ μέσα στο ίντερνετ επειδή δεν σηκώνω το κωλο μου να ασχοληθώ. Επειδή είμαι βλήμα και άχρηστη. Τίποτα δεν θα καταφέρω να κάνω στη ζωή μου. Θα είμαι πάντα ένα χαμένο κορμί.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί μιλάς έτσι για τον εαυτό σου;Είσαι μόνο 23 χρονών. Μπορείς να αρχίσεις να ασχολείσαι με τη σχολή σου και μετά όπως είπες να κάνεις μεταπτυχιακό. Αν δεν σου αρέσει μέχρι και πανελλήνιες μπορείς να δώσεις.ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 23!! Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει μιζεριαζοντας, αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου για πράγματα που δεν έκανες ξεκινά από σήμερα να αλλάζεις τα πράγματα που σε ενοχλούν. Μόλις πας 30 θα λες γιατί στα 23 μου δεν έκανα κάτι για να αλλάξω την κατάσταση. Είσαι πολύ νέα. Επίσης είναι λίγοι οι άνθρωποι που ξέρουν ότι έχουν εναλλακτική, και εννοώ την ταβέρνα. Καλώς η κακώς έχεις αυτήν την εναλλακτική που άλλοι δεν την έχουν. Κοίτα τα θετικά και σταμάτα να μιζεριαζεις. Τόσοι άλλοι κάνουν να τελειώσουν την σχολή τους δέκα χρόνια.. και τι έγινε? Αν μπεις σε σχολή που σου αρέσει στα 24 μέχρι τα 28 μπορείς να έχεις τελείωσει. Είναι κριμαα να αναλώνεται σε αυτές τις σκέψεις και να αφήνεις τον καιρό να περνάει. Πάρε αποφάσεις και δράσε!!