ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2018 | 12:08

πηγε αλλου

ειχαμε σχεση 3 χρονια. ειμαι ομορφη, μορφωμενη, με καλη δουλεια και γενικα εχω ολο το πακετο. Με χωρισε. Σημερα ειδα φωτογραφιες με την καινουργια του κοπελα. Ειναι τοσο ασχημη και χαιρομαι πολυ γιαυτο. καλα να παθει γιατι δεν εκτιμησε αυτο που ειχε διπλα του.
10
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αν δεν δώ το πρίν και το μετά δε λέω τίποτα .Θέλουμε ντοκουμέντα κυρία μου, γιατί και εγώ όταν χώρισα με τον Brad τα ίδια έλεγα για την Αngelina, αλλά εγώ είχα δίκιο .Κατάλαβε το λάθος του και τη χώρισε .Αντε να δω με τι χάλι θα μπλέξει πάλι ...Μετα από μενα το χάος ΤΕΛΟΣ.
Δεν αποκλείεται μία "άσχημη" να κάνει καλύτερο σεξ από μία όμορφη, μορφωμένη, με καλή δουλειά.Οκ, αυτό το είπα για να σε πικάρω. Του πήρε τρία χρόνια, αλλά το παλικάρι κατάλαβε επιτέλους τι έχει πραγματικά νόημα σε μία σχέση. Μάντεψε. Tip: Δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση ούτε τα πτυχία.
Κορίτσια (καθώς είσαι η δεύτερη κατά σειρά ημέρας που αναρτεί τέτοιου είδους εξομολόγηση), δεν κάνετε καλό στο εαυτό σας με αυτές τις σκέψεις/απόψεις, γιατί φαίνεται ότι διατηρείτε ελπίδες πως θα παρατήσει την κατ' εσάς "άσχημη" για να επιστρέψει μετανιωμένος σε εσάς τις "όμορφες".- Ναι, αν είναι ερωτευμένος μαζί της δεν θα το κάνει, εντάξει; - Αν το κάνει, ούτε μαζί της είναι ερωτευμένος, αλλά ούτε και με εσάς. Απλά θα είστε βολικές.Κρίμα είναι, να δείχνετε τόσο "μικρές", κακιασμένες και μίζερες, ακόμη και σε εμάς τους άγνωστους σχολιαστές.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλά ευτυχώς που σε χώρισε και γλίτωσε ο άνθρωπος από μια άσχημη και ψυχικά κενή κοπέλα. Μπορεί να είσαι όμορφη στην όψη, αλλά ψυχικά πιο επιφανειακή πεθαίνεις, μπορει να έχεις πτυχία αλλά από καλλιέργεια μηδέν, μπορείς να έχεις δουλειά και λεφτά αλλά δεν φέρνουν την ευτυχία ούτε αγοράζουν αισθήματα. Δούλεψε με τον εαυτό σου και πάρκαρε το καλάμι γιατί δεν το χεις πάρει καθόλου καλά.
Υποψιαζομαι οτι σε χωρισε εξαιτιας της κακιας που βγαζεις.Τι να τον κανεις τον αλλον αν εχει αγγελικο προσωπο, πτυχια, λεφτα αν δεν αν βγαζει αυτο το αποτελεσμα που διαβασαμε πιο πανω;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ