ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 03:29

Θα βγει ;

Έχω μπει στον plus one χρόνο σπουδών μου ... έχω συνολικά 28 μαθήματα για πτυχίο ( είναι 5ετης η σχολή μου και κάθε εξάμηνο είχαμε κατά μέσο όρο 6-7 μαθήματα ) και σε αυτή την εξεταστική θέλω να δώσω και να περάσω τα 8 και τα υπόλοιπα να τα μοιράσω στις εξεταστικές του χειμώνα και του καλοκαίριου .... με έχει πιάσει πανικός γενικά και δεν τολμάω ούτε στις φίλες μου να πω ποσά χρωστάω Γτ φοβάμαι ότι θα με αποθαρρύνουν που θέλω να τελειώσω τον ιουνιο .... τόσο δύσκολο θα είναι βρε παιδιά ; Δεν το έχουν καταφέρει άλλοι ;
7
 
 
 
 
σχόλια
ολα γινονται..ειχα μπει 6ο ετος πολυτεχνειο με 40+διπλωματικη+δουλεια..μου πηρε 1,5 χρονο..ολοι μου ελεγαν πως δεν θα την τελειωσω ποτε..να μην ακους κανεναν..αν πραγματικα το θες θα βγουν..
Βγαίνουν αν λιώσεις το πετσί σου στο διάβασμα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Βέβαια είσαι ήδη αγχωμένη οπότε τα λόγια μας τώρα ίσως σου δημιουργούν κι άλλο πανικό, αλλά εγώ προτείνω να το προσπαθήσεις όσο μπορείς, και αν δεις ότι δεν αντέχεις ψυχραιμία, δώσε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σου.
Εγώ δε θα το κατάφερνα για κανένα λόγο.. Υπάρχουν όμως θρύλοι φοιτητών που το πέτυχαν.. αλλά θέλει ΛΙΩΣΙΜΟ!Η απορία μου όμως είναι η εξής: Αν είσαι σε 5ετη σχολή (κατά 78.3% μηχανικός δλδ) δεν έχεις κ διπλωματική?? Θέλει κι αυτή κάποιο χρόνο..Γνώμη μου είναι να χαλαρώσεις, να βρεις κ κάποια δουλειά για να είσαι πιο καλά οικονομικά (ή να κανεις πρακτική) κ να δώσεις περιθώριο στον εαυτό σου για σεπτ 2019 ή γεναρη του 2020.. Μπορεί να μη σου ακούγεται όμορφο στ αυτιά, αλλά το θεωρώ λίγο πιο ρεαλιστικό.. Αν πάλι επιμείνεις στο στόχο σου, πίστεψέ, πάρε μια βαθιά ανάσα και ΒΟΥΡ!!
Θα βγει αν το προσπαθήσεις και δεν κατσει καμία στραβή. Πχ στραβός καθηγητής, στραβά ξύπνησες εσύ (δεν ειμαστε ρομπότ, αρρωσταίνουμε κλπ), μαθήματα που συνέπεσαν την ίδια μέρα και ώρα.Το πλάνο πρέπει να είναι τα δίνω όλα και αφήνω περιθώριο, αν δεν κάτσει κάτι να τελειώσω τον άλλο Σεπτέμβρη με 1 αντε 2-3 μαθήματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ