ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 00:11

Νοιώθω τόσο μόνος...

Σήμερα έγινα 25 χρονών..Η μόνη που μου ευχήθηκε χρόνια πολλά ήταν η μητέρα μου. Ούτε οι 2-3 ''φίλοι'' που ξέρω κοντά 20 χρόνια και με θυμούνται όποτε δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ούτε ο πατέρας μου που με παράτησε για να φτιάξει την νέα οικογένεια του με τα νέα τέλεια παιδιά του και φυσικά ούτε η ανύπαρκτη σχέση μου μιας και έχω καταντήσει να τρέμω τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες επαφές.Κάθισα 2 ώρες παραπάνω στη δουλειά για να απασχοληθώ με και τώρα σκέφτομαι σχεδόν βουρκωμένος ποιο ήταν εκείνο το σημείο που τα σκάτωσα. Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό... Ίσως για να τα βγάλω αυτό το συνεχές βάρος από μέσα μου.. Ίσως για να πάρω μια ψεύτικη επιβεβαίωση ότι δεν είμαι ο μόνος που στην ''χρυσή'' του ηλικία έχει αυτή την σκατά ζωή..Χρόνια μου πολλά.. 12:11 και επίσημα 25 και 1 ημέρα...
29
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια πολλά φίλε και κουράγιο. Και εγώ σε 10 ημέρες κλείνω τα δεύτερα -αντα και είμαι μόνος μου.. Εύχομαι ότι καλύτερο. Εύχομαι να τα καταφέρεις καλύτερα απο εμένα. :)
Θα σου ευχηθω Χρονια πολλα και καλα!!! Να χαμογελας και να εισαι υγιεις ολα τ αλλα θα ερθουν απο μονα τους!Ωστοσο θα πρεπει να κουνήσεις και εσυ χερακια ποδαρακια! Περασα την ιδια φαση στα 23 μου εχω να σου πω.. με κλάματα στα γενεθλια μου για ποσο μονη ειμαι και οτι η ζωη μου ειναι μαυρο χαλι γιατι δεν ειχα τεραστιο κοινωνικο κυκλο να μου ευχηθει και να βγουμε να τα σπασουμε βρε παιδι μου...Εχω να σου πω 4 χρονια μετα το μεγαλυτερο κλισε δεν εχει να κανει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα! Στη ζωη μου εχω επιλεξει να εχω λιγους φιλους και καλους! Που ειναι διπλα μου και με στηριζουν .. κυκλο γνωστων εχω μεγαλο .. φετος στα γενεθλια μου που λες εκανα ενα μεγαλο παρτυ με 20 ατομα σε ενα μαγαζι να σου πω την αληθεια μου βαρεθηκα κιολας! Ειχα περασει καλυτερα το προηγουμενο βραδυ με τη κολλητη μου και 2 αλλους φιλους μας που απλα πηγαμε για ποταρες και γελασαμε μεχρι θανατου! My point is μη τρελενεσαι! Υπαρχει μια ψευδαίσθηση οτι για να ειμαστε ευτυχισμενοι πρεπει να γνωριζουμε απειρο κοσμο που μας λατρευει, θαυμαζει κτλ. να ξερεις οτι αυτο δε γινεται στη πραξη πολλοι λιγοι ανθρωποι στη ζωη σου θα σ αγαπουν πραγματικα και θα νοιαζονται για σενα οι υπολοιποι ειναι υποστηρικτικοι .. thats life! Τωρα αν εχεις την αναγκη να γνωρισεις νεο κοσμο θα σου πω τι εκανα εγω!Βρηκα 2 χομπυ που μου αρεσαν πολυ γνωρισα παρα πολυ κοσμο και καποιος απ αυτους τους εκανα και φιλους μου! Ακομα μεσω του εργασιακου χωρου γνωριζεις πολλα ατομα και δεδομενου οτι περνας πολλες ωρες ειναι πολυ ευκολο να αναπτυξεις φιλιες.. in fact τη μια κολλητη μου τη γνωρισα στη δουλεια .. :) Εισαι πολυ μικρος για να στεναχωριεσαι σε καταλαβαινω ομως! Κανε λιγο υπομονη βοηθησε και εσυ απο πλευρας σου τον εαυτο σου και του χρονου θα μας γραψεις ποσο τελεια περασες τα 26α γενεθλια σου <3 και να θυμασαι παντα πως οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.. δεν κανεις εσυ κατι λαθος απλα ο περισσοτερος κοσμος ειναι για τους δικους του λογους unavailable <3
Χρόνια πολλά! Είσαι πολύ τυχερός που είσαι 25 χρονών, έχεις άπειρο χρόνο μπροστά σου να διαμορφώσεις τη ζωή σου ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ! Όλοι έχουμε περάσει γενέθλια γεμάτα μοναξιά, δεν λέει κάτι. Οι παράμετροι στη ζωή σου μπορούν να αλλάξουν αρκεί να το θες και να έχεις τα χρονικά περιθώρια (που εσύ τα έχεις). Να είσαι καλά και δυνατός!
Χρόνια σου πολλά! Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που έγραψαν οι προηγούμενοι σχολιαστές. Απλώς τονίζω κι εγώ ότι είσαι πολύ μικρός ακόμη, όλη η ζωή είναι μπροστά σου.
Χρόνια σου πολλά και καλά! Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για σκατα συμπεριφορές άλλων. Αξίζεις τα καλύτερα και πρέπει πρώτα πρώτα να το πιστέψεις ο ίδιος και να κάνεις τα απαραίτητα βήματα.Δες το σαν μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα. Αν δεν μπορούν να είναι αυτοί οι άνθρωποι παρόντες στις χαρές σου, πόσο μάλλον στις λύπες σου.Κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Μην φοβάσαι να διεκδικήσεις ότι θες και πιστεύεις ότι αξίζεις!Πολυχρονος και πάλι! Με χαμόγελο και αισιοδοξία!!!:)
Χρόνια πολλά !μην κολλάς στο παρελθόν αυτό δεν αλλάζει, ρίξε όλες τις σκέψεις σου στο μέλλον και τι μπορείς να κάνεις για να γίνει αυτό καλύτερο.Πολλές φορές η τελειομανία μας κυριεύει κάνοντας δύσκολο έως αδύνατο να απολαύσουμε την ζωή μας. Τα ωραία είναι τα απλά, να εκτιμάς αυτά που έχεις (δουλειά και υγεία) και τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Σήμερα έγινες 25 χρονών. (μετα δεν πανε αποσιωπητικά αλλά τελεία.) Και ξέρεις πιο ειναι το γαμάτο οταν εισαι μολις 25 ?? Ότι μπορεις να κανεις restart ! Ναι ρε μάγκα! Ενα restart που ουτε ο πατερας σου με την τέλεια οικογενεια του, μπορει να κανει τοσο ευκολα, ούτε κανεις άλλος. Restart λοιπόν κρατώντας, τον μόνο μεχρι σημερα άνθρωπο που μας αγαπά: την μανούλα μας (και αυτο σημαντικο ειναι, αλλοι δεν την έχουν). Restart παντου: σε φιλους, σχεσεις κλπ...Και να δεις οτι σε ενα χρονο από τωρα, στα 26 δλδ που θα σαι κωλογερος, θα ναι ολα καλυτερα. Happy birthday btw.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΟΟΟΟΟΣ!!!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!Εύχομαι να έχεις Υγεία,Τύχη,Αγάπη,Ευτυχία και πολλά Χαμόγελα στην ζωή σου μικρέ μου!Κράτησε τις όμορφες συμβουλές και τις ευχές όλων των παιδιών πιο πάνω που σου στέλνουν μαζί και τις δικές μου που έριξα και μπόλικη *Νεραϊδόσκονη* να βγουν αληθινά τα όνειρα σου καθώς σου τραγουδούσα...Ψυχούλα μου,τα λάθη μερικών γονιών δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται απο τα παιδιά στο μέλλον..Άσε τι έκανε ο πατέρας σου,κοίταξε εσυ αύριο μεθαύριο να δώσεις στα παιδάκια σου οσα στερήθηκες (προπάντων την αγάπη και το πατρικό πρότυπο φαντάζομαι) και επειδή κατανοώ πραγματικά το πόσο σε πληγώνει όλο αυτό δες και το πόσο σε χαλάει να το σκέφτεσαι συνέχεια... Πλέον είσαι 25,εφτασες ως εδώ και είσαι καλά! Έχεις το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σου που λέγεται "Μητέρα", ήσουν στην κοιλίτσα της μέσα 9 μήνες :-* ,σαν σήμερα σε έφερε στην ζωή και θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένο! Υπάρχουν παιδιά που δεν τις γνώρισαν ποτέ ή που τις έχασαν νωρίς..Για άλλα παιδιά πάλι το αντίστοιχο συμβαίνει με τον πατέρα τους... Όπως και να έχει κοίταξε γύρω μας τι γίνεται,υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε δυσκολίες με την υγεία τους,άλλοι πάλι έχουμε ενα σωρό προβλήματα,μην σκέφτεσαι πως μόνο εσύ είσαι έτσι και περνάς κάτι το τόσο άσχημο... Όλοι μας περνάμε απο κάτι,ο καθένας μας τον δικό του Γολγοθά αλλά θα πρέπει να μας δίνει ένα μάθημα για το πώς θα συνεχίσουμε και να είμαστε πιο δυνατοί όσα ζούμε...Πάρε την μανούλα και πάτε κάπου οι δυο σας για φαγητό ή καφέ όπως πρότεινε και η tzenigrecee. ΡΟΥΦΗΞΕ τις στιγμές μαζί της,περάστε όμορφα είναι η μέρα σου... Η μέρα σας!Όσο για τους ανθρώπους που σε ξέχασαν δεν πειράζει,είμαστε και εμείς εδώ.. ;-)Είσαι ευαίσθητο πλάσμα και αξίζεις τα καλύτερα αλλά βρες την δύναμη μέσα σου να σηκώσεις ψηλά το κεφάλι και να πεις "Πρέπει να ζήσω και για εμένα"!Ξεκίνα απο σήμερα,στα 25 και μια μέρα... Μια φορά θα είσαι 25 ;-* ΖΗΣΕ!!! Κάνε πράγματα που σου δίνουν χαρά και άνοιξε τους ορίζοντες σου... Και εγώ πέφτω όπως εσύ και όλοι μας αλλά πρέπει να βρίσκεις το κουράγιο να σηκώνεσαι και να μην αφήνεις να σε ρίχνει τόσο οτιδήποτε και θα έρθει και η σχέση στην πορεία με το καλό θα το δεις ..Μην μου στεναχωριέσαι άλλο... Από σήμερα νέα αρχή με την έναρξη του "25"!!!! Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο..Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου <3 ξανά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ και πάντα μα πάντα ευτυχισμένος!!!
Καλημέρα sound_of_silence μου...Ας ήξερα εγώ πότε είχες και πραγματικά θα γινόταν αυτό που έγραψες πιο πάνω...ΝΤΟΥ απο παντού!!!!Τα γενέθλια θεωρώ πως είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον κάθε άνθρωπο και μου αρέσει αν είναι στο χέρι μου να την κάνω να την ζει όντως σαν ξεχωριστή!Όσο για τα δικά σου με μεγάλη μου χαρά θα το οργάνωνα,να το ξέρεις! Δεν είπες όμως :-P
Χαχααχαχχαχαχαχχχαχαχχαα! Τι παιδιά είστε εσείς?Καλημέρα!!!!!!!Αν η δεκαετία αναφέρετε στα πρώτα Άντα έλα!!!Είμαστε εδώ και σε περιμένουμε...Έλα στο κλαμπ...Ακόμη την κρίση περνάω και εγώ και ας πέρασαν και 2-3 απο τότε... Δεν είπες όμως τίποτα πουλάκι μου... Για να μην κεράσεις? Ε? Βρε συ? Θα βάζαμε εμείς την τούρτα,τι σε νοιάζει?Χαχαχαχχαχαχαχαχα! :-PIthinkso όπως πάντα γλυκούλα...Σε ευχαριστώ πολύ,με κάνεις και ντρέπομαι... :-* Ο καθένας μας είναι μια διαφορετική δυνατή προσωπικότητα εδώ μέσα! ;-)
Μπορεί να γίνουν τα πρώτα αντα αν το πάρω προς τα πίσω. Αρχίζει και μου άρεσει η ιδέα! Άμα είναι να τα γιορτασω νεράιδα μου τα κεράσματα όλα δικά μου και χωρίς τσιγκουνιες! Εσείς βάλτε το κέφι και τις ευχές!
Αχ μωρέ ψυχούλα... :-* Και εμείς θα βάλουμε αυτά που είπες,την καλή μας καρδιά,τις εκπλήξεις και τα δωράκια πέρα απο τις ευχές!Χρόνια πολλά όπως λέει και η Ithinkso,έστω και καθυστερημένα.. Να έχεις πάντα αυτή την τρέλα στην ζωή σου,μην πάψεις ποτέ να χαμογελάς και να κάνεις και εμάς γύρω σου να γελάμε,να έχεις πάντα Υγεία,Ευτυχία,Αγάπη και πολύ τύχη σε κάθε σου βήμα! Όσα έχεις στερηθεί ως τώρα να τα αποκτήσεις και με το παραπάνω και ένα μεγάλο φιλί στο μέτωπο απο σεβασμό,μια σφιχτή αγκαλιά μεγάλη και σταυροφίλημα στα μαγουλακια!! * * * * * * * Χοροπηδοντας με παλαμάκια σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και όμορφα,να τα εκατοστήσεις,στιγμές πάντα μοναδικές μες την ζωή να ζήσεις!* * * * * * :-* :-)
Ithinkso, λίγα και καλά! Υγεία πάνω και πρώτα από όλα. Όλα τα άλλα γίνονται. Και να εκτιμάμε όσα έχουμε. Πολλά από αυτά που προσπερνάμε και τα θεωρούμε δεδομένα δυστυχώς για κάποιους δεν είναι.
Χαχαχχαχαχα!Είμαστε στα πρώτα Άντα...Χαλαρώστε... Και στα δεύτερα αν φτάσατε δεν πειράζει... Να χαιρόμαστε για όσα ζούμε...Πολλές προσφορές για κεράσματα!Κάθε φορά θα κερνάει απο μια...Άντε κανονίστε να βρεθούμε... ;-*Ετοιμάζω να πράγματα να έρθω Αθήνα,φορτώνω αμάξι και μπραφ...Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να γυρίσω Αθήνα αλλά τι να κάνω? :-(Τίποτα δεν χάρηκα στην άδεια,μόνο δουλειές,διακοπές γιοκ... Δεν πειράζει καλά να είμαστε...
Δεν φτάσαμε ακόμα στα δεύτερα νεράιδα! Πάτα φρένο! Έχουμε μερικά χρονακια ακόμα! Η αλήθεια είναι ότι οι διακοπές ποτέ δεν είναι αρκετές!!! Έλα Αθήνα! Σε περιμένουμε!
Χαχαχαχαχαα! :-D ψυχούλες μου!Άντε να κανονίσουμε λοιπόν... Ξεκινάω και εγώ...Φιλάκια πολλά,θα τα πούμε το βραδάκι..Να φτάσω πρώτα ο Θεός καλά! Δώστε δύναμη εσείς εδώ μέσα!!!Μακια!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
Χρονια πολλα με υγεια! Λοιπον οτι σου ειπε η Ithinkso...Εισαι νεοτατος, εχεις την υγεια σου ,δουλεια κ μια μαμα που σε αγαπαει...(Αλλοι δεν εχουν ουτε αυτα)Μπορεις να καταφερεις τα παντα, εχε λιγο πιστη!Ευχομαι να ανακαμψει συντομα η διαθεση σου...Για αρχη,χαμογέλα! :) :) :)
Δεν θα νιώθεις παντα έτσι φίλε μου και δεν είναι ολα τόσο μαύρα οσο τα βλέπεις. Έχεις την υγεία σου και είσαι πολύ νέος. Θα φτιάξουν τα πράγματα και έχεις να γνωρίσεις πολλά ακόμη. Κάνε κατι ευχαριστο να ξεχαστείς. Δες μια ωραία ταινία ή σειρά. Κερνα τη μανα σου ενα καφεδάκι, πάρε εσυ τηλέφωνο έναν φίλο σου (δεν πειράζει που δεν θυμήθηκε τα γενέθλια σου, συμβαίνει και στους καλύτερους) και πήγαινε μια βόλτα. Ασε στην άκρη αυτους που σε πληγώνουν και σκεψου ότι αύριο ειναι μια αλλη μέρα. Μια ευκαιρία να δυναμώσουμε μέσα μας. Χρόνια πολλά λιονταράκι ?