ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2018 | 14:53

Εσείς τι θα κάνατε?

Αν βγαίνατε έξω με το αγόρι σας και μπροστά σε όλους έλεγε τρώγεε πληρώνο και τρώγε πληρώνο .... εσείς πως θα νιώθατε αν βλέπατε τους τριγύρω να γελανε και να λένε αφήστε θα πληρωσουμε εμεις και φεύγοντας να άφηνε το αγόρι σας 10 ευρώ και να έλεγε και πολλά είναι? Τι θα σκεφτόσασταν αν και μετά που ερχοσασταν σπίτι μόνες σας έστελνε μήνυμα λέγοντας σας πως περάσατε και να του πείτε αν τον αγαπάτε και τι νιώθετε γιαυτόν γιατί πότε δεν του έχετε ανοιχτή ?? Όχι πείτε μου γιατί εγώ προσωπικά έβαλα τα κλαμματα γυρνοντας σπίτι και δεν μίλησα σε κανεναν... Γιατί πολυ απλά ένιωσα ντροπή !!
10
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ανώριμος. Γκάκγκουρας είναι (μ' αρέσει η λέξη, έψαχνα αφορμή να τη γράψω!). Δεν ξέρω αν παίρνει βελτίωση η βλακεία του, (λόγω ηλικίας) γιατί μπορεί να πιστεύει ότι είναι και πολύ ξύπνιος.Εσύ κρίνεις. Αν οι χοντράδες επαναλαμβάνονται .. μακριά..
Και με το δίκιο σου ντραπηκες. Ήταν άσχημη η συμπεριφορά του.Δεν θα σου πω να χωρίσετε (μιας και αυτό είναι πιο σοβαρό και δεν είναι παίξε γελασε... συν το ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες). Σίγουρα όμως πρέπει να του δείξεις ότι πειραχτηκες, θυμώσεις και στεναχωρήθηκες με αυτό που έκανε και να το συζητήσετε. Αναλόγως με την συμπεριφορά του πράξε και ανάλογα. Θα μπορούσες να τον συγχωρέσεις αν σου ζητούσε συγνώμη και σου έλεγε ότι δεν θα το ξανακανε? Λογικά θα μπορείς και αυτό θα σου πρότεινα να κάνεις (βέβαια εξαρτάται και από το πόσο αγαπιεστε και είστε ερωτευμένοι).
Εε ρε βροχή που πέφτουν τα αρνητικά :'ΡΓιατί όμως? Τόσο παράλογο ειναι η συγχώρεση? Και εντάξει δεν είπα για κάτι πολύ σοβαρό (πχ απιστία) αλλά για κάποια άλλα πράγματα αξίζει. Αν δεν δίνουμε και πότε δεύτερες ευκαιρίες, άντε να αντέξεις σε μια σχέση.
Σοβαρό θα θεωρηθεί αν του δείξει ότι θύμωσε και αυτός δεν ζητήσει καν συγνώμη. Αλλά αν το μετανιώσει λέμε μπορεί η εξ να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είπα να τον συγχωρέσει χωρίς καν να δείξει ο άλλος ότι καταλαβαίνει το λάθος του.Ενώ πχ με την απιστία που έδωσα ως παράδειγμα ότι είναι σοβαρό, είναι τα πράγματα διαφορετικά. Γιατί όσο και να λέει ο άλλος ότι έχει μετανιώσει, δεν πάει να πήγε με άλλον/η που σημαίνει ότι δεν εκτιμά και δεν αγαπά την/τον σύντροφό του/της. Και το ότι χάνεται η εμπιστοσύνη.Αυτό που έκανε το αγόρι της εξ υπάρχει πιθανότητα να μην το έκανε από κακία, αλλά από καθαρά μεγάλη του βλακεία.
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που λέω. Αν είναι γενικά βλάκας, ναι.. είναι λόγος χωρισμού. Το ότι μπορεί να έκανε μια βλακεία δεν τον κάνει αυτόματα βλάκα. Αν καταλάβει την βλακεία του σημαίνει ότι έχει IQ οποτε στη θέση της εξ μπορεί να τον συγχωρούσα. Φυσικά μιλάω για μια δεύτερη ευκαιρία.. όχι τρίτη και τέταρτη. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εξάλλου η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ