ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2018 | 10:45

Ε οχι!

Καλημέρα σας! Είμαι έξαλλη! Δουλεύω εδω και 4 μήνες σε μια χρηματοικονομική εταιρεία για περίπου 10 ώρες την ημέρα και παίρνω 600 ευρώ. Είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές παρά τα πτυχία μου. Εκτελώ χρέη γραμματέα, φτιάχνω καφέ στο αφεντικο, σερβίρω τους πελάτες, με στέλνουν στο περίπτερο για τσιγάρα, για εξωτερικές δουλειές και που και που θυμόμαστε ότι ειμαι οικονομολόγος.. Κάνω υπομονή γιατί είμαι 26 και είναι η πρώτη μου δουλειά στον τομέα μου, αφου 8 χρόνια δουλευα ως πωλήτρια λόγω συνθηκών. Ο κόμπος χτες εφτασε στο χτένι.Το αφεντικό μου δηλωσε πως είμαι ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ και να χάσω κιλά. Είμαι 1,69 και 70 κιλά. Φίλε μου δεν γουστάρω να χασω κιλά. Να μου ασκεις κριτική για τη δουλειά μου και για το αν είμαι σωστή επαγγελματίας. Να μην με πηδηξεις αν δεν σου κανω. Ελεος με τον κάθε ξεμωραμένο 50αρη που θέλει γλάστρες στο γραφείο του. Στην τελική με πέρασες 3 συνεντεύξεις, με είδες πόσα κιλά είμαι.Γιατί με προσέλαβες?Κάνω υπομονή και χαραμίζω πτυχίο και μεταπτυχιακό για μια προυπηρεσία.Αλλά αυτό παραπάει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να μιλάτε , αυτα που είπες εδώ θα έπρεπε να του τα πεις εκείνη την ώρα ευγενικά αλλά αυστηρά.Έχω όμως μια ενσταση. Είσαι 26 χρόνων χωρίς προϋπηρεσία στο αντικείμενο. Ναι θα εισαι το παιδί για όλες τις δουλειές στην αρχή. Δεν ξέρεις το αντικείμενο καλύτερα σε σχέση με κάποιον που έχει μόνο πτυχίο άλλα χρόνια προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Δεν έχεις έρθει σε τριβή με τη δουλειά. Είναι μεγάλο πρόβλημα να νομίζουμε ότι επειδή έχουμε ένα μεταπτυχιακό ( οι μισοί νέοι κατέχουν σήμερα και παραπάνω) ότι μας ανήκει ο κόσμος όλος.
Επίσης εξ., χοντρό είναι το μάτι του να του πεις και δεν βλέπει καλά. Να πάει να το κοιτάξει και να κουνήσει και το κεφάλι του.Αν το αφεντικό είναι έτσι, δύσκολα τα πράγματα. Φαντάζομαι έχεις ακούσει την παροιμία "το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει".Εύχομαι να βρεις άλλη δουλειά στο αντικείμενό σου ή έστω να μπεις σε κάποια άλλη θέση στην εταιρεία (στο αντικείμενό σου πάντα) που δεν θα έχεις αυτόν τον χλεχλέ πάνω από το κεφάλι σου.Αϊ στα διάλα νευρίασα πάλι.
Παρντόν;;;Να βάλει γυαλιά ο κυριούλης, πες του χαιρετίσματα από την οσονούπω 48χρονη What the Fu_rfulo! Θερίζει η πρεσβυωπία σε αυτές τις ηλικίες! Από ιδίαν εμπειρίαν ομιλώ.Για τη νοημοσύνη του και τα.... εχμμμ.... μανατζερίστικα HR skills του, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε, καθώς δεν υφίστανται.Και τέλος, η αναλογία του ύψους σου με τα κιλά σου είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Μην τσιμπάς με την ανοησία του κάθε αργόστροφου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ