ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2018 | 11:09

Δεν μας φτανει το χαλι μας...

Ειμαι στο νοσοκομ για την 4η χημειοθεραπεια. 34 ετων( μην τυχον ακουσω το γνωστο " κριμα νεα κοπελα"" τωρα εγινε τι να κανουμε.) Οι συνθηκες πολυ δυσκολες σε ολα τα επιπεδα... απο τις παρενεργειες ως τη συγκατοικηση .στον ιδιο θαλαμο με αλλες 5 κυριες ανω των 70....οτι καταλαβατε... κουτσα στραβα με τις 4 βγαινει ακρη.... ειναι και μια... γκρινια διχως αυριο,στομα δεν εχει κλεισει σχολιαζει ως κ το πεταγμα της μυγας. Δεν αφηνει καμια να κοιμηθει γιατι εκτος της φλυαριας εχει κι ενα επιτακτικο υφος λες και ολοι ειναι δουλοι της... τερμα η τηλεοραση κ οταν πια δεν αντεξα και της ειπα να την χαμηλωσει εβγαλε μια γλωσσα ... αν εδω κανει τετοια φαντασου ποσο ταλαιπωρει τους δικους της. Να την φιμωσω μπας κ ηρεμησουμε? Οχι τπτ αλλο με ειπε κ κακια επειδη της εκανα παρατηρηση. Δεν υπαρχει σωτηρια...ε ναι λοιπον ειμαι κακια και το κανω καλα!! Α σιχτιρι πια θες να σεβεσαι κ δε σ αφηνουν
4
 
 
 
 
σχόλια
δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα απο τον seriously serious+1τον σεβασμο τον κερδιζεις δεν τον απαιτεις κ ηλικια δεν εχει καμια σημασια.Αυτη η καραμελα σεβασμος στους μεγαλυτερους πρεπει επιτελους να λιωσει.Οσοι σεβονται κερδιζουν και τον σεβασμο ολων.Το οτι καποιοι δεν εχουν τροπους αλλα δεν πρεπει να μιλαμε επειδη ειναι μεγαλυτεροι ειναι τουλαχιστον τραγικο.καλη δυναμη σου ευχομαι κ προσπαθησε να μην ασχολεισαι γιατι εχεις πολυ σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθεις .
Ζήτα να αλλάξεις θάλαμο για την δική σου ψυχική ισορροπία. Γενικά πιστεύω κι εγώ ότι εκμεταλλεύεται την ασθένεια και τη δυσκολη κατάσταση που βρίσκεται για να επιβάλλεται.. και εσύ τι φταις; ήσουν ευγενέστατη μαζι της.
Ίσως ακουστεί άσχημα αυτό που θα πω, αλλά κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή είναι άρρωστοι ή έχουν κάποιο πρόβλημα, μπορούν να μαμήσουν όλους τους γύρω τους. Η κυρία αυτή μάλλον είναι σε αυτή την κατηγορία.Απ'την άλλη εσύ, ενώ αντιμετωπίζεις τον ίδιο Γολγοθά, θέλεις να είσαι ευγενική και να δείχνεις σεβασμό αλλά δεν σε αφήνουν. Επειδή γειτονεύω με άτομα σαν την κυρία που περιέγραψες, εκτιμώ ιδιαίτερα άτομα σαν εσένα.Μην την αφήσεις να σε λυγίσει. Διεκδίκησε την ησυχία σου, τη χρειάζεσαι και δεν της χρωστάς. Αν μπορείς να αλλάξεις και θάλαμο, ακόμη καλύτερα. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι ο εαυτός σου και η μάχη που δίνεις.Σου εύχομαι δύναμη.

BREAKING NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ