ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2018 | 00:34

Ποτέ των ποτών ξανά

Από εδώ και πέρα δεν θα ρωτάω πρώτα όνομα, αλλά αν έχει ζώο στο σπίτι. Αν η απάντηση είναι καταφατική πάμε παρακάτω. Δεν ξέρω που είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ζώα και είναι καθαροί, εγώ δεν γνώρισα κανέναν. Από την άλλη όποτε και αν έχω συζητήσει κανένας δεν αναφέρει ποτέ τις αηδιαστικές συνήθειες πολύ περίεργο το βρίσκω. Κανείς δεν σου λέει πως γλείφεται με το ζώο ή πως απλώνει τα σάλια του στο κρεβάτι. Καλύτερα να κάνουν σεξ όσοι έχουν ζώα μεταξύ τους αυτοί έχουν πάθει ανοσία δεν καταλαβαίνουν από σιχαμάρα. Πλένει το σκυλί στη μπανιέρα και μετά πλένεται αυτός χωρίς να καθαρίσει πρώτα. Κλασικά το σκυλί ανεβαίνει στο κρεβάτι να το δω αλλιώς κι ας πεθάνω. Μυρίζουν κιόλας όσοι έχουν σκυλιά μέσα στο σπίτι δεν το καταλαβαίνουν το έχουν συνηθίσει. Πήγαμε φάγαμε και το σκυλί έτρωγε από το χέρι του και μετά έκοβε ψωμί για να φάμε εμείς χωρίς να πλυθεί πρώτα.Είναι και καθυστερημένοι όταν του είπα για το ψωμί πως δεν το τρώω μου είπε δεν έχει τίποτε το σκυλί. Ασχολίαστο εδώ δεν πίνουμε από το ίδιο ποτήρι με ξένο άνθρωπο, αλλά τα σάλια του σκυλιού εντάξει αυτά δεν μας πειράζουν ας τα φάμε και αν θέλει να μας γλύψει και στα μούτρα κανένα πρόβλημα, τα στεγνώνει ο αέρας τα σάλια μπλιάχ
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι εξοικειωμένη με τα σκυλιά μάλλον και γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις, ότι δεν είναι τόσο βρώμικα όσο νομίζεις. Για τη μυρωδιά, οκ, πάσο, αλλά είναι και λογικό να υπάρχει μια μυρωδιά, πλασματακια είναι και αυτά. Εδώ καναρίνι έχεις και μυρίζει διαφορετικά, λίγο η τροφή, λίγο η κουτσουλιά... Άλλο ήθελα, όμως, να σου πω. Γράφεις πολύ παραστατικά και να σου πω την αληθεια, γέλασα και λίγο. Καλημέρα!
Κάτσε, γιατί έχει το πρόβλημα αυτή; Ίσως το τραβάει λίγο με δηλώσεις όπως "Καλύτερα να κάνουν σεξ όσοι έχουν ζώα μεταξύ τους αυτοί έχουν πάθει ανοσία δεν καταλαβαίνουν από σιχαμάρα", αλλά νομίζω ότι η ουσία αυτού που προσπαθεί να πει είναι σεβαστή.Είμαι άνθρωπος που μεγάλωσα με σκυλί στην κούνια και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι 20 χρονών, είχα σκύλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι εξοικιωμένοι. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση από τον άλλον να είναι άνετα με τον σκύλο σου. Θυμάμαι ότι όποτε καλούσα κάποιον φίλο/η σπίτι πάντα τους ρωτούσα αν είναι άνετα με τα σκυλιά. Υπήρχαν κάποιοι που φοβούνταν πολύ. Κρατούσα τον σκύλο να μπουν στο δωμάτιο κι αυτό ήταν. Δεν θα κάτσω να εξετάσω γιατί δεν νιώθει άνετα ο άλλος. Δικός μου είναι ο σκύλος, δεν είναι ο άλλος υποχρεωμένος να είναι οκ.Δικαίωμα του καθενός είναι να έχει σκύλο, γάτα, καναρίνια, χελώνες εφόσον είναι υπεύθυνος, αλλά δικαίωμα του καθενός είναι και να μην έχει εφόσον δεν θέλει.Η κοπέλα δεν είπε ότι βλέπει στο δρόμο σκυλιά δεν τα θέλει και φωτιά να πέσει να τα κάψει. Σου λέει εκεί που κοιμάμαι δεν θέλω και δεν θέλω να με γλείφει σκυλί. Δικαίωμά της. Αυτός όφειλε να την έχει ενημερώσει.
δε θα το κουρασω... ΛΕΕΙ : Δεν ξέρω που είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ζώα και είναι καθαροί, εγώ δεν γνώρισα κανέναν. Πηγή: www.lifo.gr Το οτι η τυπισσα δηλωνει οτι οσοι εχουν ζωα δεν ειναι καθαροι δε μας πειραζει ετσι???
Το είπα από την αρχή ότι ίσως το τραβάει με κάποιες δηλώσεις. Στη φράση που αναφέρεις δεν μου φαίνεται ότι λέει ότι κανείς με ζώο δεν είναι καθαρός. Λέει απλά ότι εκείνη δεν έχει γνωρίσει κανέναν.Αλλά και να εννοεί αυτό που λες, δεν βρίσκω το λόγο να πειράχτεί κάποιος. Προφανώς είναι υπερβολική σε κάποια πράγματα γιατί είναι συγχισμένη.Προτιμότερο είναι να εστιάσουμε στην ουσία αυτού που λέει κι όχι στις υπερβολές που ξεστομίζει από τα νεύρα της.