ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2018 | 10:32

Δεν μπορώ να ξεπεράσω κάποια πράγματα.

Ο πρώην μου με είχε κολλήσει ενα ΣΜΝ και με είχε απατήσει. Μετά από κατάθλιψη κατάφερα να φύγω από αυτή τη τοξική σχέση στην οποία συνέχεια μετά από παρακάλια συγχωρούσα κακές συμπεριφορές. Το θέμα είναι ότι μου είχε δώσει κάποια χρήματα για τη πρώτη από τις πολλές θεραπείες π έχω κάνει- με δικά μου έξοδα εννοείται - όταν δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά και πριν λίγο καιρό θέλησα να τα επιστρέψω για να νιώθω εγώ καλά. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τα δεχτεί και ενάμισι μήνα μετά να αλλάξει γνώμη και μαζί με τη κοπέλα του να μου στέλνει μηνύματα και να με παίρνει τηλέφωνο βρίζοντας χυδαία εμένα και την οικογένειά μου με τη πρόφαση ότι τον απάτησα και κόλλησα από αλλού γιατί πήγε σε δύο γιατρούς και δεν του βρίσκουν τίποτα. Οι γιατροί π έχω πάει μου λένε ότι προφανώς ο οργανισμός του το έχει αντιμετωπίσει και για αυτό μετά από τόσο καιρό π πήγε επιτέλους να εξεταστεί δεν του βρίσκουν τίποτα.Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο έχω προχωρήσει σαρκικα, λοιπόν, με θεωρεί καρατσουλαρα και πολλά άλλα, η κοπέλα του λέει ότι ήθελα να δώσω τα λεφτά από τύψεις και ότι τα κάνω όλα για να καλυφθω ενώ παράλληλα μου διαφημίζει πόσο καλό σεξακι κάνουν κάθε μέρα και εγώ αναρωτιέμαι πώς μπορω τελικά να ζήσω με την αδικία να με πνίγει.Απλά ήθελα να είμαι τίμια και σωστή σε όλα και τελικά μου ήρθαν όλα μπούμερανγκ.Μόνο οι αναίσθητοι και οι απατεώνες επιβιώνουν τελικα ;Όσο καλά κι αν περνάω στη καθημερινότητα αυτο το γεγονός καταφέρνει να με δηλητηριάζει καθώς δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Άκου τι θα κάνεις. Αρχικά,να είσαι σίγουρη ότι σου το κόλλησε αυτός ή ότι σε απάτησε. Ο ιός των κονδυλωμάτων ας πούμε είναι ύπουλος,μπορεί να στο κόλλησε κάποιος που το κόλλησε 3σχεσεις πριν. Και στους άντρες σπάνια εκδηλώνεται. Οπότε ενημερώσου από τον γιατρό. Κατά δεύτερον, βάλε έναν δικηγόρο να τον πάρει τηλέφωνο ( ή κάποιος ας κάνει τον δικηγόρο :p) και ας του πει ότι αν σε ξαναενοχλησει θα κάνεις καταγγελία. Κράτα ΟΛΑ τα μηνύματα και όλο το ιστορικό κλήσεων. Μην απαντάς και μην εξαπολυεις απειλές και εσυ. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει.
Πέρα από το νόσημα είναι αποδεδειγμένο και αλλιώς ότι σε απάτησε; Εννοώ στο παραδέχτηκε; Είδες μηνύματα κτλ; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιος μπορεί να κουβαλάει κάτι ακόμα και από προηγούμενη σχέση να μην είχε εκδηλωθεί στον ίδιο και παρόλα αυτά να το μεταδίδει και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πχ στρες να εκδηλωθεί στην επόμενη. Έτσι λειτουργεί ο ιός των κονδυλωμάτων για παράδειγμα. Κατά τα αλλά η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Αλλά όπως κ να έχει τι δουλειά έχεις εσυ αλλά και η νυν να συναναστρεφεστε;
Κάποια στιγμή θα καταλάβεις πόσο αξιολύπητα όντα είναι και δεν θα επιτρέπεις ούτε στην σκέψη σου να τρυπώνουν, γιατί θα στη βρομίζουν και δεν θα θες. Μπλοκ παντού κι αν συνεχίσουν σύσταση από την αστυνομία. Σε περίπτωση που δε νιώθουν, περιοριστικά μέτρα. Είπαμε.
Εξ., σταμάτα. Αυτό που κάνεις δεν είναι παραγωγικό και αδικείς τον εαυτό σου.Μπορεί να χώρισες αλλά συνεχίζεις να τον έχεις στη ζωή σου όσο αφήνεις τη συμπεριφορά του & της κοπέλας του να τρυπώνουν στον ψυχισμό σου. Ήθελες να επιστρέψεις τα λεφτά για να μην έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς, κατανοητό (αν και προσωπικά δεν θα το έκανα). Τα αρνήθηκε και κάπου εκεί μπαίνει η οριστική τελεία.Οριστική τελεία σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον αυτός ο άνθρωπος για εσένα. Το στυλ που βαράει κι αυτός και η νέα του κοπέλα (με τα σεξάκια και τα σουξου-μουξου μανταλάκια) δείχνει ένα επίπεδο ανάξιο λόγου. Μπλοκ, τον αγνοείς αν τον βλέπεις κι από κοντά, θα είσαι ήρεμη, ευγενική και ανώτερη. Είναι πολύ λίγος. Κάθε φορά που στενοχωριέσαι, θυμώνεις, αγανακτάς, να θυμάσαι ότι είναι πολύ λίγος και λίγα του αξίζουν. Φόρα το ομορφότερό σου χαμόγελο και λυπήσου τον για το πόσο λίγος είναι. Μόνο λύπηση του αξίζει.