ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2018 | 04:05

Σκατά

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια και είμαστε ακόμα αγαπημένοι και ερωτευμένοι, όμως κάθε φορά που ο κολλητός μου χαμογελάει θέλω να τον φιλήσω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Και γαμω τους έρωτες. Αλλά οι αλήθεια είναι ότι πολλοί λέμε ψέματα στον εαυτό μας και στους άλλους για να διατηρήσουμε μια σχέση.Το να τον αγαπάς το δέχομαι, μπορείς ν' αγαπάς πολλά άτομα ταυτοτόχρονα αλλά όταν είσαι ερωτευμένος-η δεν υπάρχει άλλη-ος. Δεν σκέφτεσαι πως θα ήταν να φιλάς ένα άλλο άτομο συστηματικά.Μπορεί να είσαι ερωτευμένη με τον κολλητό και σε άρνηση. Αλλά σα να μη ξέρεις τι θες. Αλλα σε ζηλεύω, να έχω μια καλή σχέση κι ας μην είναι συγκλονιστική κι απ' την άλλη να κρατάω τον πόθο μου για έναν άλλο σε επίπεδο φαντασιακό για να μην χαλάσει ποτέ και ξυπνήσω σε μια σκληρή πραγματικότητα. Αλήθεια το ζηλεύω αυτό γιατί είναι κάτι που καμιά φορά όταν νιώθω πολύ μόνη θα ήθελα να μπορώ να το κάνω για να είμαι κι εγώ εξασφαλισμένη κι όχι να είμαι του όλα ή τίποτα.
Προσωπικά θα σου έλεγα ότι δεν είναι κάτι άξιο ζήλειας. Όταν άρχισαν οι αμφιβολίες για μια σχέση μεγάλη που είχα (και δεν ήθελα να τις δεχτώ) και άρχισα να νιώθω έντονα συναισθήματα για μια άλλη κοπέλα ήμουν εν τέλει δυστυχισμένος. Και αυτό γιατί πράγματικα αγαπούσα και αγαπώ ακόμα εκείνη τη κοπέλα, αλλά με σκότωνε η ιδέα ότι ήθελα να είμαι στο κρεβάτι με μια άλλη.Προτιμώ να είμαι μόνος αλλά να είμαι σε αρμονία με τα θέλω και τις σκέψεις μου, παρά σε διχασμό.
Εσύ δεν μπορείς να εξαπατάς άλλα άτομα κι ούτε αντέχεις να ζεις μ' αυτόν τον τρόπο. Ούτε κι εγώ. Αλλά αυτοί που μπορούν και το αντέχει το πετσί τους τους ζηλεύω.Πάντως τα συναισθήματά μας είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε πάντα και να μας τελειώσει κάτι, το θέμα είναι ότι έπραξες το σωστό απέναντι σε ένα άτομο που αγάπησες και που μοιραστήκατε τον χρόνο σας.Απλά καμιά φορά το ζηλεύω αλλά ξέρω ότι οπότε μου δίνεται η ευκαιρία δεν θα μπορούσα να κοροϊδεύω ούτε τους άλλους ούτε τον εαυτό μου για πάνω από μια μέρα έστω χωρίς να νιώθω τέρας.
Καταλαβαίνω τι λες.Η αλήθεια όμως είναι ότι είσαι αυτή που είσαι και θα πρέπει να το θυμάσαι ακόμα και στις πιο χαμηλές στιγμές σου.Και γω πολλές φορές σκέφτομαι όταν είμαι μιζερος ότι θα ήταν η ζωή πιο εύκολη αν ήμουν πιο χαζός, δε σκεφτόμουν τον διπλανό μου, και εξαπατουσα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτός που είναι, και για αυτό είμαι χαρούμενος. Και οι άνθρωποι που ήρθαν και έφυγαν από τη ζωή μου τραβήχτηκαν από αυτό.Και τέλος, σε μια κοινωνία που πλέον είναι μέσα στο ψέμα και χυδαιότητα, χαίρομαι να είμαι σωστός και οδηγούμενος από τον ηθικό κώδικα μου.Και στις χειρότερες στιγμές μου σκέφτομαι αυτό και ότι αποφάσισε να το δεχτώ και να επιλέξω αυτό το τροπο ζωής. ;)
Είναι παροδική ζήλια, όταν καταφέρω να κοιμηθώ καλά και να διορθώσω μερικά πράγματα στη ζωή μου δεν θα ζηλεύω αυτές τις ιδιότητες κι ούτε τις νίκες που κερδίζονται ύπουλα. Είμαι όμως στα χαμηλά μου όμως τώρα αν και ξέρω ότι ευθύνομαι και καμιά φορά θα ήθελα την εύκολη απόλαυση,την χωρίς κόπο και χωρίς ρίσκο. Έτσι λέω αλλά ποτέ δεν το εννοώ βέβαια.
Είσαι σίγουρη για τα συναισθήματα σου για το αγόρι σου? Ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου με την ελπίδα να πιστέψεις τι λες?Εγώ προσωπικά οπότε στις σχέσεις μου, όταν ήμουν ερωτευμένος και αγαπημένος δεν ενδιαφέρονταν για καμιά άλλη κοπέλα. Όταν όμως είχαν αρχίσει να δημιουργούνται αμφιβολίες για το μέλλον τότε ξαφνικά υπήρχαν όλες οι όμορφες που ήθελα να φιλήσω.Σκέψου το

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ