ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2018 | 10:03

Απορία

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος ή πολύ ωραίος για να γνωρίσεις γυναίκες, καμία σχέση. Κάθε μέρα σχεδόν που βγαίνω κάνω καινούργιες γνωριμίες. Ξέρω και άλλους σαν κι εμένα για αυτό λέω δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος ή μοντέλο, γιατί άλλοι είναι ωραίοι ή έχουν αρκετά χρήματα και άλλοι όχι. Σήμερα είναι εύκολο να βρεις σεξ παλιότερα δεν ήταν έτσι. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το διαδίκτυο για να βρω γυναίκα. Έχει συμβεί και αυτό αλλά απλά προέκυψε δεν το επιδίωξα.Είμαι 43 και διαβάζω που λένε άντρες ότι τους στήνουν οι γυναίκες που γνωρίζουν στο διαδίκτυο. Αφήστε το διαδίκτυο και βγείτε έξω, εκεί είναι όλες στο δρόμο στα μαγαζιά και στις καφετέριες. Υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες τους βάλτε και τις χωρισμένες είναι πάρα πολλές. Για σχέση αλλάζει, αυτό είναι άλλη ιστορία εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα για πολλούς λόγους ο κυριότερος είναι να βρεις την κατάλληλη για σένα. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις για τα καλά με γυναίκα που ασχολείται με τα σόσιαλ ή που έχει μικρά παιδιά είναι ζόρικα τα πράγματα συνήθως ένα από τα δυο συμβαίνει ή και τα δυο μαζί. Παλιά κάνανε γρήγορα παιδιά σήμερα πολλές αργούν και βρίσκονται στα 40 και στα 45 με μωρά παιδιά.Αλλά αν είναι για σεξ αφήστε το διαδίκτυο και βγείτε έξω και οι γυναίκες θέλουν σεξ όπως κι εμείς δεν είναι επιστήμη απλά τα πράγματα.
13
 
 
 
 
σχόλια
Πιστευεις πως αν βγουνε στον δρομο και στις καφετεριες και τα μαγαζια δεν θα φανε την ιδια απορριψη; Δεν ειναι το online το προβλημα τους, ειναι πιο γενικο. Οι σαρανταρες μπορει να θελουν σεξ, αλλα οχι με οποιονδηποτε στερημενο σαρανταρη, και σιγουρα οχι με αυτους στους οποιους αναφερεσαι. Εσυ δεν εχεις καμια σχεση με αυτους παρα μονο στην ηλικια( επισης το αν εισαι ωραιος η οχι ασε τις γυναικες να το κρινουν)
Αυτό που λες έχει εφαρμογή στη γενιά σου (γενιά μας) και για κεί είναι πάνσωστο. Οι πολύ νεότεροι δεν έχουν βιώσει ματαίωση από την παιδική ηλικία ή το σχολείο, έχουν μεγαλώσει ως πρίγκηπες που τους δικαιούνται το καλύτερο, με αποτέλεσμα να στοχεύουν υπερβολικά φιλόδοξα, να μην έχουν την τριβή της προσέγγισης επειδή μεγάλωσαν μέσα στην τεχνολογία που εμείς δεν είχαμε, και το κυριότερο να μην μπορούν να διαχειριστούν σε καμμία περίπτωση την απόρριψη. Αφού όλοι του έλεγαν ότι είναι ο καλύτερος, γιατί στο καλό η άλλη τον απορρίπτει; 'Ελα μου ντε!
Χαίρομαι που συμφωνούμε.Είχε παραγίνει το κακό και δεν δεχόταν και κουβέντα, είχαν μοιραστεί ρόλοι με την ελαστικότητα του μπετόν-αρμέ στην διανομή. Κι άλλωστε οι villains είναι πάντα οι αξιότεροι εκ του καστ στις εμπορικές ταινίες. ;) Τουλάχιστον εγώ έτσι εκτιμώ τον εαυτό μου κι ας με πουν επηρμένη. Καλύτερα παρά acolyte.Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω! :)
Από την αρχή βρωμούσε η υπόθεση αλλά στην πορεία έγινε σταλινικό το καθεστώς. Καμία αντίρρηση ή διαφωνία για τον μεγάλο πατερούλη, όσο καλοπροαίρετη και εμπεριστατωμένη και αν ήταν. Και τόσο που άντεξες πολύ είναι, για όσο το παρακολούθησα τέλος πάντων. Κρίμα χάσαμε την παλιά μας παρεούλα.
Όπως το λες: και τόσο που άντεξα!Tην πρώτη υπέστην condescending αντιμετώπιση. Tην δεύτερη bulverism λες και μιλάμε σε άσχετο. Την τρίτη εκ προοιμίου επίθεση ενόσω τους προτείνεις εκδοτική συνεργασία! Άμα το IQ είναι τελικά χαμηλότερο των προσδοκιών, τι να λέμε...Έχασα την όποια εκτίμηση είχα. Εν τω μεταξύ είναι αστειότατο που υφίσταται ο σταλινισμός, γιατί εκεί που διευθύνω δεν έχω κόψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχόλιο και μιλάνε ελεύθερα για οτιδήποτε λάχει. Ακόμα και για πολιτική, ονομαστικά. Έχω την αίσθηση ότι το'φαγαν οι κακές παρέες. Κάποια στιγμή θα αλληλοφαγωθούν (αν δεν έγινε ήδη), θα χωρίσουν τα τσανάκια τους, έτσι πάνε αυτά, θα επέλθει κάποιο drain μελών, θα υπάρχει απόπειρα γέφυρας, κλπ κλπ.Deja vu. :)
Eίναι! Και άλλοι ενδεχομένως. (Μακάρι να ερχόταν κι η rosa nera, βέβαια θα της έπεφταν τα μαλλιά της κεφαλής της με όσα θα διάβαζε, αλλά...)Πάντως να ξέρεις είχες λείψει, σε είχα αναφέρει κι ονομαστικά. Πιστεύω κι άλλοι που λείπουν για κάποιο λόγο λείπουν.
Το θυμάμαι καλή μου Κάραβαν και στενοχωρήθηκα που δεν μπορούσα να απαντήσω. Νομίζω όλοι για τους ίδιους ή παρόμοιους λόγους αποσυρθήκαμε. Δεν μας φτιάχνεις εσύ μια πλατφόρμα να τα λέμε που είσαι και του επαγγέλματος; Όλοι θα έρθουμε αλήθεια.