ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2018 | 18:05

Σας βαρεθηκαμε!

Δεν μπορώ άλλο να ακούω παράπονα από άντρες να λένε πως οι γυναίκες θέλουν μόνο λεφτά και αμάξι για να ασχοληθούν μαζί τους. Προφανώς και κάποιες είναι υπερβολικά ρηχές και κοιτάνε μόνο αυτό, αλλά είναι απολύτως λογικό να μην θέλουν να έχουν για σύντροφο έναν τύπο ο οποίος τσιγκουνευται να βγει ακόμα κ για έναν καφέ μια φορά την βδομάδα!! και έχει για μεταφορικό μέσο ένα πατίνι! Όταν θέλουμε να κάνουμε σχέση με κάποιον είναι λογικό να κοιτάμε και αυτά διότι μας προσφέρουν μια σχετική άνεση κ μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί σας! Προφανώς συμμετέχοντας κ εμείς οικονομικά! Πως να μην βαρεθουμε όταν περιοριζομαστε στην περιοχή μας μόνο η όλη την ώρα να πρέπει να μεταφερθούμε με τα σιχαμενα Μ.Μ.Μ. ????
13
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ και καμιά γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν τσιγκούνη μίζερο κακομοίρη πιστεύω όχι καθαρά από οικονομικής άποψης.. Πως να θαυμάσεις και να δεις ερωτικά έναν άνθρωπο ο οποίος δεν διατίθεται να κεράσει απλά ένα καφέ; Όταν ο αέρας που αποπνέει είναι "σφιχτός" και περιοριστικός; Όποιος είναι τσιγκούνης στα χρήματα είναι και στα αισθήματα λένε. Και φυσικά αυτό απέχει έτη φωτός απο το να είναι χορηγός!
Sorry που θα στο χαλάσω αλλά μπορείς να πάρεις και εσύ αμάξι για να μην περιορίζεσαι στην περιοχή σου και να μην μπαίνεις στα ΜΜΜ .Εκτός αν θες το όχημα σώνει και ντε να περιλαμβάνει και σωφερ οπότε να πεις στον μπαμπά να σου πάρει έναν.
Και να ξέρεις κοπέλα εξομολογούμενη ότι γίνεται αντιληπτό ότι τέτοιες εξομολογήσεις τις γράφετε για ξεκάρφωμα. Γίνεται αντιληπτό από αυτά που λέτε.Αλλά τι λέω , είναι δυνατόν να καταλάβεις εσύ και οι όμοιές σου;Γενικά ο κόσμος δεν...Ακόμα και το ζευγάρι που έγραψε πριν λίγο καιρό εξομολόγηση που μπήκε και στο τοπ πέντε των δημοφιλέστερων εξομολογήσεων που έγραφε ότι γνωρίστηκε εδώ μέσα, στις εξομολογήσεις της λάιφο, από το φωτογραφικό ρεπορτάζ του γάμου και των ταξιδιών τους που είδα στα ''μικροπράγματα'' πήγαν ταξίδια σε εξωτικά μέρη και γενικά εξωτερικό και φάνηκε ότι αν έχεις χρήματα όλα καλά σου πάνε. Το χρήμα γεννάει και φέρνει κοντά σου και φίλους και συντρόφους και όλα.
Argonautis: Φυσικά αγαπητέ Αργοναύτη, γι' αυτό γνωρίστηκαν εδώ μέσα και ταίριαξαν.Ήταν ένας που δεν είχε κάνει σχέση για δικούς του λόγους αλλά ήταν πλούσιος, γνώρισε την άλλη από εδώ μέσα, μίλησαν, θα της είπε για την οικονομική του δυνατότητα και φυσικά η άλλη δεν έχασε ευκαιρία.Τι νομίζεις, αν ήταν κανένας μεροκαματιάρης, η άλλη θα εξαφανιζόταν. Θα έπαυε να απαντάει στα μέιλ και τέρμα.Φυσικά στο ρεπορτάζ που είχε στα ''μικροπράγματα'' έστειλαν εικόνες του ταξιδιού τους από το εξωτερικό μες στη χλιδή.
Αγαπητέ Αργοναύτη, Χαβάη, Ιορδανία κι Ισλανδία σε ένα χρόνο. Τι νομίζεις; Γι' αυτό έτρεξε η άλλη.Ορίστε το ρεπορτάζ, έχει και φωτογραφίες, ορίστε το λινκ:https://mikropragmata.lifo.gr/aksechasta/h-biky-kai-o-tasos-gnoristikan-ap-to-s-anazito-tou-lifo-gr-kai-pantreftikan/Το έχει το λινκ και ο Μοναχικός Λύκος στο δικό του σχόλιο πιο κάτω.
χαχαχα κοιτα να δεις! ενταξει λογικό, έπιασε την καλή η τύπισσα και γαντζώθηκε, το εκμεταλλεύτηκε ο τύπος! απλα αναρωτιέμαι τελικα τι θα του ερχόταν πιο φθηνό.... ο ψεύτικος έρωτας ή ο αγοραίος!
Πάμπολλες αναζητούν χορηγό. Δεν είναι όλες, υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο (και ευάριθμο) target group. Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση χορηγού τελεί σε συνάρτηση και με την οικονομική κατάσταση της γυναίκας αλλά και την ηλικία της και την εν γένει οικογενειακή της κατάσταση: λ.χ. μία άνεργη στα 40 χωρισμένη με δύο παιδιά, κάλλιστα θα αναζητήσει πιο έντονα ένα χορηγό από μία 20 ετών ελεύθερη που ζει το ρομαντικό της όνειρο ακόμη.
Όταν θέλουμε να κάνουμε σχέση με κάποιον είναι λογικό να κοιτάμε και αυτά διότι μας προσφέρουν μια σχετική άνεση κ μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί σας! Πηγή: www.lifo.grΠολλά πράγματα μπορείς να κάνεις αν το θες και αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία και χωρίς αυτοκίνητο.Όσοι δεν έχουμε αυτοκίνητο και σιχαινόμαστε την οδήγηση δεν σημαίνει πως ζούμε γύρω από τα πέντε τετράγωνα του σπιτιού μας.Δεν έχω αυτοκίνητο κι όμως κάθε μέρα πηγαίνω στη δουλειά μου πριν από την ώρα μου, πηγαίνω παντού, έχω γυρίσει όλη την Αθήνα, έχω βρεθεί κι εκτός Αθηνών όταν πρέπει, έχω βρεθεί σε άλλες περιοχές της Αθήνας σχεδόν παντού σε διάφορες εκδηλώσεις ( ή προβολές) που τελειώνουν αργά το βράδυ ή ξημερώματα κι όλα είναι γαμάτα.Αλλά εσείς (ευτυχώς όχι όλες) όταν λέτε σχετική άνεση εννοείτε αυτοκίνητο να έχει ο άλλος ακόμα και για διαδρομή ενός τετάρτου με τα πόδια, να βγαίνετε από το αυτοκίνητο, γραμμή στο ξενοδοχείο στο κλεισμένο από νωρίς με όλες τις ανέσεις (ή στο σαλέ αν είναι χειμώνας), ντύσιμο, μετά γραμμή για το ακριβό εστιατόριο με το αυτοκίνητο και μετά γραμμή (πάλι με το αυτοκίνητο) για να πάρετε σβάρνα μαζί με τον καλό σας τα κλαμπ. Αν είναι καλοκαίρι, γραμμή για την παραλία και τρέχα να κλείσεις ξαπλώστρες να μην ξεφλουδίσω.Α, και δώσε και την πιστωτική γιατί χωρίς shopping δεν γίνεται.Έχετε μείνει στο σιχαμερό απαίσιο κενό ματαιόδοξο lifestyle των αρχών των nineties και του Κλικ και στα ρεπορτάζ του Κωστόπουλου με τίτλο ''πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τα 30'' και ''δέκα κλαμπ που πρέπει να επισκεφτείς το Σαββατόβραδο non stop'' και τέτοια.Κι ας μην το παραδέχεστε.Ευτυχώς ελάχιστες δεν είστε έτσι.Και δεν ήσασταν ποτέ.Οι υπόλοιπες, κανένα θέμα, κάντε ό,τι θέλετε, βρείτε όποιον σας ταιριάζει (σίγουρα επίδοξοι φουσκωμενομπρατσάτοι χλιδάτοι κάγκουρες υπάρχουν πολλοί να διαλέξετε), μην ασχολείστε μαζί μας, δεν ασχολούμαστε μαζί σας.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Τυχαίε περαστικέ αν και σε συμπαθώ αρκετά από τον τρόπο γραφής σου, λες σωστά πράματα που σχεδόν ταυτίζομαι τις πιο πολλές φορές, αλλά εδώ νομίζω ότι υπερβάλλεις. Δεν νομίζω ότι η κοπέλα εννοεί ότι θέλει κάποιον για την άνεσή της και δεν αναφέρεται σε αυτό. Επειδή εκπροσωπεί ας πούμε κάποιες γυναίκες με την ίδια σκέψη που έχει εκείνη και επιθυμία, θεωρώ πως θέλει να πει πως αν κάποιος έχει και μεταφορικό μέσο ενώ ταιριάζει με κάποια, το ιχ διευκολύνει τη μετακίνησή τους. Προσωπικά μένω επαρχία και διανύω μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια γιατί δεν οδηγώ και παίρνω που και που το λεωφορείο. Αν μελλοντικά γνωρίσω τον άνθρωπό μου και έχει αυτοκίνητο δεν σημαίνει πως αποβλέπω σε αυτό. Αφού έχει, αυτομάτως μετακινούμαστε πιο εύκολα. Τα λεωφορεία είναι κουραστικά. Αλλά αν κάποια απορρίψει κάποιον που δεν έχει αυτοκίνητο ενώ είναι σωστός άντρας, ναι είναι ρηχή που κοιτάζει τη λεφτά αισθήματα και τον βλέπει ανθρωπάκι.
Πως να μην βαρεθουμε όταν περιοριζομαστε στην περιοχή μας μόνο η όλη την ώρα να πρέπει να μεταφερθούμε με τα σιχαμενα Μ.Μ.Μ. ???? Πηγή: www.lifo.grΉ είσαι πλούσια ή σε θρέφουν γονείς και συγγενείς ή είσαι 15-.Θα μου πεις τώρα τι λέω, κάθομαι και ασχολούμαι, σε μια στήλη που οι περισσότερες κι οι περισσότεροι που μιλούν λένε έφυγα απ' το σπίτι στα 30 ή μένω με τους γονείς στα 40 και τέτοια.Οπότε λογικό είναι να υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου.Αν ζούσατε από μικροί μόνοι και μόνες , όπως κάνουμε κάποιοι που ζήσαμε απώλειες από νωρίς,και στηριγμένες στις δικές σας πλάτες μέσα σε αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα και με όλα τα έξοδα να περνάνε από τα χέρια σας τότε δεν θα χαρακτηρίζατε τα μέσα μαζικής μεταφοράς σιχαμένα.Αλλά τι να πεις... Εδώ οι περισσότερες κι οι περισσότεροι λένε ''δεν έχω, δεν κάνω'' και κλαίγονται και πού διάολο βρίσκουν και κάθε φορά πάνε και στήνονται αχάραγα έξω από τα public και τα ανάλογα καταστήματα όταν έρχεται το κάθε νέο i-phone.Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες που δεν είναι όπως εσύ.