ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2018 | 19:29

Τί δώρο να διαλέξω;

Είναι μια κοπέλα και γυρίζουμε μαζί από τη σχολή, συχνά με πηγαίνει με το αυτοκίνητό της. Έξυπνη, μορφωμένη, φιλική. Πάντα με την καλή κουβέντα, πού και πού ψιλομιλάμε, μια φορά μάλιστα που ήμουν χάλια με βοήθησε να συνέλθω, με λίγο ψυχολογικό κηρυγματάκι και πολλές αφυπνιστικές συμβουλές... Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνομαι πολύ ευχάριστα και η παρέα μαζί της, με βοηθάει να νιώσω πολύ καλύτερα, πραγματικά! Εκείνη είναι 32. Πριν βιαστεί κανείς να σκεφτεί κάτι πονηρό, όχι, δεν είναι ερωτικό το ενδιαφέρον μου, απλά την αγαπάω φιλικά, την εκτιμάω και τη σέβομαι.Προσφέρθηκα να συνεισφέρω στα έξοδα (για βενζίνη), αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά και σχεδόν θύμωσε. Όμως, ποτέ δεν έχω (και όπως φαίνεται μάλλον, δεν θα μου επιτρέψει και εκείνη να έχω) την ευκαιρία, να την κεράσω κάτι έξω, να κάνω κάποια κίνηση να της προσφέρω κι εγώ κάτι, τελοσπάντων. Αισθάνομαι άσχημα με τον εαυτό μου, γιατί δεν έμαθα και δεν μου κάθεται καθόλου καλά, να παίρνω χωρίς να δίνω. Σκέφτηκα λοιπόν, να της πάρω ένα δώρο για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, αλλά δεν ξέρω τί να διαλέξω...Φιλίες είχα λίγες και άσχημες, από κορίτσια πάλι δεν κατέχω καν, ιδίως για σοβαρές σχέσεις (σχέσεις εννοώντας κάθε άλλου τύπου εκτός ερωτικής), τί είθισται να τις ευχαριστεί. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μια συμβουλή, μια βοήθεια, μια πρόταση, κάτι... Δεν είναι καθόλου γλυκατζού (μάλιστα έχει σιλουέτα αθλήτριας) και τα συνηθισμένα κεράκια ή αρωματικά (χώρου και όχι μόνο), δε νομίζω να της αρέσουν... Ούτε θα ήθελα να της πάρω κάτι παρεξηγήσιμο, σαν τα δώρα που ανταλάσσουν τα ζευγαράκια, οι ερωτευμένοι κτλ. Please Help Me, especially you, ladies?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις να την καλεσεις να της κανεις το τραπεζι, να προτεινεις να πατε μαζι σε μια συναυλια/ ταινια/ event/ εκθεση που της αρεσει, ή να της παρεις εισητηρια να παει με το αγορι της ή μια φιλη της.Εγω θα απεφευγα να της παρω δωρο γιατι δεν ξερεις αν θα της αρεσει ή αν θα καταληξει χωμενο σε μια ντουλαπα.
Πολύ ωραία ιδέα το βιβλίο. Εφόσον λες ότι έχει σιλουέτα αθλήτριας, μάλλον αθλείται, άρα μπορείς να της πάρεις ένα θερμός, χρήσιμο θα είναι. Εναλλακτικά, ρώτησέ την τι προτιμάει για πρωινό (πες κιόλας ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση που δε σε αφήνει να πληρώσεις τη βενζίνη), και πάρε σάντουιτς, καφέδες κλπ.