ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2018 | 17:26

Σοβαρά τώρα?

Είχα βγει με ενα αγορι πρωτο ραντεβου και φαινοταν οκ , μου ξαναειπε να βγουμε και μου το ακυρωσε λεγοντας οτι εχει να παει σε παρτυ μετα και μου ελεγε να το κανουμε αλλη μερα. Του εστειλα εγω την Πεμπτη μετα απο 2 μηνες για να δω τι κανει και μου λεει να βγουμε την Κυριακη και συμφωνησαμε μερος. Μου λεει ωρα θα σου πω αλλη φορα. Στελνει τελευταια στιγμη σαββατο βραδυ και μου λεει το εξης: Άκυρο αύριο αρρώστησα. Χώρις ούτε συγγνωμή. Του απαντησα Οκ ετσι και αλλιως δεν προλαβαινα. Πιστευω οτι με κοροιδευει δεν ξερω για ποιον λογο. + με ειχαν παρει τηλεφωνο μετα απο το πρωτο ραντεβου κατι φιλοι του με προσβαλλανε και λεγανε καφριλες. Φυσικα τους εβρισα και αυτος με πηρε τηλ μετα απο 1 λεπτο ειπε συγγνωμη και οτι δεν ηταν μπροστα.Ηταν η τελευταια του ευκαιρια. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν δεν θελει να βγουμε γιατι με καλει και μου το ακυρωνει συνεχομενα Τι φαση? Θελει να με κανει να νιωσω ασχημα?
7
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο που δεν του ειπα να βρεθουμε εγω αυτος το προτεινε και το ακυρωσε. Αν δεν ηθελε να βγουμε θα μπορουμε να μην με καλεσει καθολου και να μην κανονιζε τιποτα. Η δικια του συμπεριφορα δεν βγαζει καμια λογικη.
Αυτό ήταν ένα tweet, που μου θυμίζει την περίπτωση σου. Μου έχει τύχει και εμένα τέτοια συμπεριφορά. Πάντα με καλούσε αυτός, και μετά μου το ακύρωνε. Επειδή ήμουν μικρή και ηλίθια, συνέχισα να βγαίνω μαζί του. Το χρόνο μου έχασα φυσικά. Ο τύπος ήταν απλώς μ@λ@κ.ς.Εσύ δλδ πιστεύεις ότι αξίζει να ασχοληθείς μαζί του? Πιστεύεις ότι αυτός που σου αξίζει είναι κάποιος που πριν καλά καλά γνωριστείτε σε κάνει να προβληματίζεσαι, να νιώθεις ανασφάλεια και κάθεσαι να γράφεις στις εξομολογήσεις? Μετά τι θα τον αφήσεις να σου κάνει δλδ? Ή θεωρείς ότι θα σε ερωτευτεί και θα αλλάξει για εσένα? Μια χαρά λογική βγάζει η συμπεριφορά του. Δε σε σέβεται, δε σε υπολογίζει, δεν τον νοιαζεις, δε σε γουστάρει. Δεν παίζει κάτι καλύτερο και όποτε βαριέται σου ' ρχεται. Να αποκτήσεις αυτοσεβασμό και να μην ασχοληθείς ξανά με το σουργελο. Γιατί όσο θα ασχολείσαι μαζί του θα χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που πραγματικά σε θέλει ώστε να περνάτε και οι δύο καλά όπως ονειρεύεσαι. Μ' αυτόν όλη την ώρα στις εξομολογήσεις θα είσαι να κλαιγεσαι.
Σε προτιμάει από το να κάθεται μόνος στο σπίτι, αλλά αν προκύψει κάτι άλλο, το προτιμάει. Με άλλα λόγια δε σε θέλει, απλά θέλει κάποια να ασχολείται όταν δεν έχει τι να κάνει.Αν δεν έχεις ήδη ξεκόψει μετά από αυτά που έκαναν οι (κάφροι) φίλοι του (που δικαιολογείται μόνο αν είστε κάτω των 15), ξέκοψε τον τώρα με συνοπτικές διαδικασίες.
Αυτός είναι 16 και εγώ 18. Δεν περίμενα να είναι τόσο ανώριμος δυστυχώς. Δεν προκειται να του ξαναμιλήσω. Απλα δεν μπορω να καταλάβω γιατι το εκανε αυτό