ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 11:53

Δεν μου έχουν

Χαρίσει ποτέ ούτε ένα λουλούδι. Καημό το έχω... Δεν έχω απαίτηση να έρθει κάποιος με τα λελουδα...Ένα ρημάδι λευκο τριανταφυλλακι μου αρκεί και περισσεύει... Χαζό ρομαντικές γυναικείες παραξενιές θα πείτε...Αλλά εγώ αυτό θα ήθελα...
18
 
 
 
 
σχόλια
Η Άννα μου ήταν υπέροχη και της έδινα πάντοτε τριανταφυλλένιες ανθοδέσμες. Και γαρδένιες. Και γιασεμάκια. Κάποιες φορές όταν βγαίναμε κόβαμε γιασεμάκια, δηλαδή εκείνη έκοβε και τα έτριβε ελαφρά στην παλάμη της και μετά μου έδινε να την μυρίσω.Αλλά η επίσκεψη στο ανθοπωλείο ήταν στα must της εβδομάδας.Τι όμορφα! Τα καλύτερα τρία χρόνια της ζωής μου.ω Θα σ' αγαπώ πάντα Άννα. (δε διαβάζει τη στήλη αλλά δεν πειράζει, με άγγιξε η εξομολόγηση).Εξομολογούμενη σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις κάποιον που να σου δίνει όσα λουλούδια λαχταράει η καρδιά σου και να είσαι πάντα καλά.
Τι να το κανεις το λελουδο αν ο τυπος ειναι made in China?Δε πειραζει .. μην αποζητας τα λελουδα αλλα να βρεθει ενας ανθρωπος στη ζωη σου που θα εισαι τα παντα γι αυτον και ας μη χαριζει λευκα τριανταφυλλα!Εχουμε χορτασει απο λουλουδια! Σε καθαρους ανθρωπους υπαρχει ελλειψη!
Ε όχι χαζορομαντικες γυναικειες παραξενιες βρε.. Είναι τοσο όμορφη κίνηση να σου προσφέρουν λουλούδια. Παρατηρώ όμως ότι εδώ στην Ελλάδα είναι σπανιες τέτοιου είδους κινήσεις.
Ισχύει. Σε κάλεσμα Ολλανδών στο σπίτι μου μου έφεραν (υπέροχες) τουλίπες. Οι Έλληνες θα είχαν φέρει πάστες.Δεν είναι τυχαίο ότι διαφέρουμε καμμιά 20αριά κιλά οι δυο λαοί μεταξύ μας (αναλογικά μιλώντας, επειδή διαφέρουμε και καμμιά 20αριά πόντους ύψος)
Από κει που κατάγομαι είναι σύνηθες να προσφέρουν τα αγόρια λουλούδια. Είχα μείνει έκπληκτη όταν είχα δει στους δρόμους τής πόλης μου πόσα κορίτσια κρατούσαν ανθοδέσμες ή έστω ένα λουλουδάκι..Όμορφες εικόνες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ