ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 22:15

Ο ιδιότροπος συγγενής

Γεια σας είμαι η Μάριαν χωρισμένη με ένα αγοράκι 5 ετών στα 40μου .είμαι σκληρά εργαζόμενη κάποιες φορές τη βδομάδα πάω σε δύο δουλειες και έχω και ένα μικρό παιδί να περιμένει στο σπίτι .έχω μέσα σε όλα αυτά και ένα ιδιότροπο κακομαθημένο από τη φαμίλια του ξάδερφό με κάποιες ας πούμε απαιτήσεις .έρχεται ένα μήνα πίσω με τη γκόμενα του σπίτι μου απροειδοποίητα πάει ανοίγει το ψυγείο στρογγυλοκαθεται στο καναπέ και μου λέει ' άντε έφερα να σου γνωρίσω τη Μαίρη ,είδα έχεις μοσχαράκι ρίξε και κάνα μακαρόνι να φαμε' .το φαγητό ήταν Τσίμα Τσίμα για μένα και το παιδί αλλά από ντροπή προς τη κοπέλα που φαινόταν ότι ήταν σε αμηχανία είπα ναι καθίστε να φάμε και έκανα φαγητό .έρχεται σήμερα μόνος του -νομιζω το Το ότι είναι μόνος και άκληρος και κακομαθημένος από τη οικογένεια του ότι δε με επιτάσσει και μένα να ανέχομαι καταστάσεις -κάθεται που λέτε τραπέζι ,εκείνη τη ώρα έκανα μπιφτεκια και μια σαλάτα του σεφ ,δε λέω κάτι, κάθεται να φάμε και κάνει το παιδί να πάρει παραπάνω σαλάτα να φάει και του λέει ' έλα φτάνει μη περνεις άλλο είμαστε 3ατομα ' κοιτάζω με νόημα το γιο μου δηλαδή ' παιδί μου πάρε συνέχισε πάρε και άλλο φαγητό ' ξαναπαίρνει το παιδί και φτύνει μες τη σαλάτα και του λέει ' ορίστε τώρα θα ξαναπάρεις ;;;;" .έμεινα ηλίθια εκείνη τη στιγμή ,ναι νευριασα αλλά δε τον έδιωξα οι φίλοι μου λένε λάθος μου και πως είναι τοξικός συγγενής .θαρρώ η καλοσύνη μου θα με φάει .εσείς τι θα κάνατε;
10
 
 
 
 
σχόλια
Τι λες ρε συ; Και δεν έκανες τίποτα; Το διάβασα και νευρίασα. Έπρεπε να ήμουν εγώ εκεί να δεις τι κλωτσίδια θα έτρωγε!! Τι γύφτος και γουρούνι!! Ε για αυτό όταν είσαι χαμηλών τόνων και δεν αντιδράς, σε καβαλάνε οι άλλοι! Φταις εσύ για το θράσος που σου δείχνει καλή μου!
Ο Τύπος είναι αισχρός. Αν δεν ηταν συγγενής θα τον ανεχόσουν; Θες να σου μετρησω ποσους συγγενείς εχω εγώ κάνει περα; Δυστυχώς τα ξαδέρφια δεν τα επιλέγουμε, αλλά σίγουρα δεν παριστανουμε τους φίλους τους οταν δεν είναι σωστοί. Ποια είναι η δική σου προτεραιότητα; Το σόι ή το παιδί; Ξεκάθαρα πράγματα.
Διάβασε το παρακάτω μόνο στην περίπτωση που δεν είσαι ανόητο τρολ:Που ακριβώς τον έχεις ανάγκη και δεν τον έχεις διώξει κλωτσηδόν ακόμη;Τι περιμένεις; Να σου στρωθεί μόνιμα μέσα στο σπίτι ο τρακαδόρος; Δεν απαντάς σε τηλέφωνα και δεν του ανοίγεις ξανά την πόρτα. Άκου, δεν χρωστάς τίποτε και σε κανέναν. Τραπεζώνουμε μόνο αυτούς που γουστάρουμε.
Δε θα σου πω τι θα έκανα γιατί περνάνε διάφορες εικόνες από το μυαλό μου, θα σου πω όμως ότι αυτόν τον άνθρωπο θα δυσκολευτείς να τον ξεφορτωθείς κ ότι παρόμοιες σκηνές θα συνεχίσουν να διαδραματίζονται αν συνεχίσεις να τον δέχεσαι σπίτι σου. Καμμιά φορά σαν να ντρεπόμαστε να θίξουμε την αγένεια φοβούμενοι ότι θα γίνουμε αγενείς όμως είναι λάθος γιατί αυτός ο άνθρωπος τώρα δε μαζεύεται με τίποτα. Κλείσε την πόρτα κ ασε τον ξάδερφο έξω.
Θα είχε φύγει κλωτσιδον και καραστολισμενος......εάν δεν ήταν το παιδί μπροστά.Τώρα με το παιδί μπροστά, θα τον έβαζα στη θέση του και θα του ζηταγα να φύγει επιτόπου.Και εννοείται ότι κομμένες οι επισκέψεις και τα τραπεζωματα.
Και να ξέρεις ότι μέσα από αυτή την ιστορία δίνεις και λάθος παράδειγμα στο παιδί. Ότι πρέπει να ανέχεται σαν εσένα την όποια σκατοσυμπεριφορα. Στα ματια του έγινες μια αδύναμη γυναικούλα που ο .......μάγκας θείος την αγνόησε και έκανε ότι ήθελε. Μην σε παραξενεψει αν αύριο μεθαύριο το παιδί σου εμφανίσει συμπεριφορά σαν του ξαδέρφου σου.
Τι θα έκανα; Η μούρη του θα είχε βρεθεί μέσα στη σαλάτα, το πόδι μου στον κωλο του και θα τον πετούσα έξω.Και θα έκανα και ασφαλιστικά μέτρα να μη με ξαναπλησιασει. Όχι μόνο για σένα, αλλά και για το παιδί σου. Επειδή εσύ θες να τα ανεχεσαι ολα ,αυτό τι φταίει με εσάς που έμπλεξε;
Τι θα έκανα; Η μούρη του θα είχε βρεθεί μέσα στη σαλάτα, το πόδι μου στον κωλο του και θα τον πετούσα έξω.Και θα έκανα και ασφαλιστικά μέτρα να μη με ξαναπλησιασει. Όχι μόνο για σένα, αλλά και για το παιδί σου. Επειδή εσύ θες να τα ανεχεσαι ολα ,αυτό τι φταίει με εσάς που έμπλεξε;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ