ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2013 | 05:08

Με προφυλακτικό ή χωρίς;;;

Σε 10 μέρες θα με επισκεφθεί το αγόρι μου έπειτα από αρκετό καιρό. Έχουμε σχέση εξ αποστάσεως λόγω των σπουδών μας όμως είμαστε πολύ ερωτευμένοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Θα ήθελα πολύ να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό αλλά φοβάμαι μια πιθανή εγκυμοσύνη. Βέβαια αν το κάναμε χωρίς προφυλακτικό θα έβγαινε πριν τελειώσει αλλά και πάλι ανησυχώ. Είμαι μόλις 20 και δε θέλω με τίποτα μια πιθανή εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει και με φίλες μου που το έχουν κάνει χωρίς προφυλαξεις και μου λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να μείνω έγκυος αν δεν τελειώσει μεσα μου αλλά εγώ εξακολουθώ να φοβάμαι αν και θέλω πολύ να το κάνω χωρίς προφύλαξη. Τελικά τι να κάνω; Να ρισκάρω ή όχι;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
8
 
 
 
 
σχόλια
να ρωτήσεις γιατρό κι όχι τον κάθε τυχαίο στο ίντερνετ. θα σου πεί κάτι του τύπου:-αν έχετε εξεταστεί και είστε σίγουροι ότι δεν πάσχετε από κάτι, χωρίς-τί πιθανότητες υπάρχουν να συλλάβεις, ανάλογα και ποιά περίοδο του κύκλου σου είσαι-άλλες μεθόδους αντισύλληψης, όπως χάπι.Επειδή κανένανς κακόμοιρος που σχολιάζει εδώ μέσα δε μπορεί να τα ξέρει αυτά για 'σένα, είναι τελείως χαζό να ρωτάς. Εκτός κι αν δεν ξέρεις, οπότε να σου μείνει απ' όσα έγραψα μόνο αυτό: γιατρός.
Υπαρχει και το 1000% σιγουρο χαπι που σε προφυλασσει απο ολες τις παρενεργειες. Δεν ειναι εκεινο που το καταπινεις, αλλα εκεινο που το κρατας σφιχτα αναμεσα στα δυο γονατα σου. PS : Για ενημερωτικους λογους σου αναφερω οτι αν θελεις να του παιξεις καμια μαλακια, δεν χρειαζεται προφυλακτικο, μια χαρτοπετσετα αρκει.
Κάνε στείρωση λέω εγώ μαζί με τις φίλες σου. Τέτοια ανευθυνότητα σε τόσο σημαντικά θέματα όπως η προφύλαξη μου δείχνει για άλλη μία φορά πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία. Δεν φταίτε εσείς, ούτε οι άλλοι που το κάνουν αλλά το κράτος που δεν παρέχει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και οι γονείς που δεν συζητάν μαζί με τα παιδιά τους αυτό το θέμα. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ πως μία 20χρονη ΓΟΜΑΡΑ που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ για να ενημερωθεί ρωτάει τέτοιες μαλακίες και ζει με τέτοιες αντιλήψεις. Μπορείς να μείνεις έγκυος και χωρίς να χύσει μέσα σου! ΕΛΕΟΣ. έχω να πω πως οι φίλες σου είναι ηλίθιες και ο γκόμενος σου μαλάκας. ΚΑΙ ΣΥ...ΑΣΤΟ....ΑΑΑΑΣΤΟ. ελπίζω να ξυπνήσεις και να ενημερωθείς.
OXI οριζοντια καθετα ριγε και οπως αλλιως θες. η εγκυμοσυνη θα ειναι το λιγοτερο. τοσα ΣΜΝ υπαρχουν διαλεξε ενα και τρομοκρατησου ελευθερα. κι ενταξει δεν το παιζουμε ολοι τερατα προσοχης γιατι δυστυχως δεν ειμαστε. κι εγω εχω πλεον ελευθερη επαφη με τον επι 3 χρονια φιλο μου και πριν απο μενα ειχε παει 2-3 φορες στη ζωη του και αυτες με προφυλακτικο. του εχω κανει τη συζητηση αμα του ερθει τοσο πολυ να με κερατωσει τουλαχιστον ας κανει τον κοπο να με χωρισει πρωτα ή εστω να προσεξει! (ημασταν 3 χρονια φιλοι πριν γινει το κλικ οποτε τα ηξερα απο πριν ολα για τη σεξουαλικη του ζωη και ξερω γενικα τη συμπεριφορα του και ποσο υπευθυνος ειναι). επιπλεον οσο και να τον εμπιστευομαι κανω προληπτικα καθε χρονο εξεταση, παντα μα παντα τελειωνει εξω και η μη εγκυμοσυνη σφραγιζεται με μια ορμονικη προβληματαρα που εχω οποτε και παιρνω αντισυλληπτικα. τωρα αν ημου στη θεση σου οχι απλα θα ζητουσα αλλα θα απαιτουσα προφυλακτικο. ο λογος ειναι οτι καλως η κακως δεν ξερεις 100% τι κανει εκει που ειναι και κατα ποσο θα του κοψει να προστατεψει τον ιδιο του τον εαυτο! μπες στο κεελπνο ή σε αλλα ιατρικα σαιτ διαβασε και ενημερωσου γιατι ουτε που τα σκεφτεσαι τα ΣΜΝ (σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα) και επικεντρωνεσαι μονο στην εγκυμοσυνη. τελος απλα σαν συμβουλη μην ξεκινησεις αντισυλλιπτικα μονο για να κανεις ελευθερο σεξ. αμα υπαρχει σοβαρος ιατρικος λογος τα παιρνεις. αλλιως γιατι να φορτωσεις το σωμα σου με τοσες ορμονες και να βαλεις σε κινδυνο την υγεια σου? σε ερευνες που εχουν γινει τετοιου ειδους χαπια μετα απο 3 χρονια χρησης μπορει να προκαλεσουν βλαβη στην υποφυση του εγκεφαλου με οτι αυτο συνεπαγεται.
Σε θέματα σεξ δεν παίρεις ρίσκο.1. Πήγαινε σε γυναικολόγο να σου δώσει αντισυλληπτικά χάπια. Έτσι μια πιθανή εγκυμοσύνη φεύγει από το σενάριο.2. Το σημαντικότερο είναι έπειτα η προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Γι'αυτό, πριν προχωρήσεις στο ακάλυπτο σεξ πρώτα κάνε εξετάσεις, τόσο εσύ όσο και το αγόρι σου. Αν και οι 2 είστε υγιείς, με αντισυλληπτικά ο δρόμος είναι ασφαλής, και καλή απόλαυση!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ