ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2018 | 19:41

Έφυγε...

μετά από 4 χρόνια σχέσης εκ των οποίων 2 συγκατοίκησης με κάποιες μικροδιαφωνίες, ξαφνικά μια μέρα μετά από ένα τσακωμό μου ανακοινώνει: "δεν επικοινωνούμε / δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα / έχασα τον εαυτό μου / συμβιβάστηκα για να σε ικανοποιήσω / είμαι δυστυχισμένη" και έφυγε..και οχι απλά έφυγε, αλλά δεν θέλει καμία επικοινωνία διότι "όταν 2 άνθρωποι χωρίζουν σταματάνε να μιλάνε"... και εγώ, πιο μόνος από ποτέ, πρέπει να πετάξω τα 4 σημαντικότερα χρόνια της (μέχρι τώρα) ζωής μου και να προχωρήσω σαν να μην συμβαίνει τίποτα...προφανώς δεν μπορώ να την αναγκάσω να είναι μαζί μου αν δεν το θέλει, αλλά πονάει πάρα πολύ όταν ο άνθρωπος με τον οποίο έχεις μοιραστεί τα πάντα σε "διαγράφει" από τη ζωή του από τη μία μέρα στην άλλη...
9
 
 
 
 
σχόλια
Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλά επικοινωνούσατε; Είχες καταλάβει ότι ήταν δυστυχισμένη; Τα 4 χρόνια από τη ζωή σου δεν ήταν 4 και από τη δική της ζωή; Νομίζω ότι ακούμε μόνο τη μια πλευρά. Ακόμα κι αν μπήκε τρίτο πρόσωπο, ε κάπου βρήκε μια πόρτα ανοιχτή. Σε ένα χωρισμό, ειδικά σε μια μακροχρόνια σχέση, κάτι έχουν παραλείψει και οι δύο.
Είναι πολύ σκληρό ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκες τόσα χρόνια να κόβει κάθε είδους επικοινωνία. Οκ θέλει να χωρίσετε αλλά δεν είναι αναγκη να είναι τόσο βίαιο. Προετοιμασου για ένα δύσκολο διάστημα και προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Εντάξει και αν δεν αντέξεις καμία φορά και την ενοχλήσεις δεν πειράζει δε θα πάθει και τίποτα! Βέβαια να ξέρεις ότι όταν με το καλό το ξεπεράσεις θα νιώθεις απίστευτη δύναμη και περηφάνια για τον εαυτό σου.
Nομιζω οτι η διαγραφη παντα ξεκιναει πολυ πιο πριν απ οταν νομιζουμε.. Δεν ειναι ποτε απο την μια στιγμη στην αλλη και αν ειναι τοτε κατι αλλο εχει συμβει που συνηθως δε μαθαινουμε ποτε. Κουραγιο ο χρονος γιατρευει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ