ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2018 | 11:43

Φιλί

Στο πρώτο ραντεβού δυο ενήλικων ανθρώπον πανω από 35 δεν είναι λιγο βιαστικό να φιληθούν? Δεν πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα στην ώρα τους κ όχι βιαστικά?
8
 
 
 
 
σχόλια
Στα 35 σου αυτό σε απασχολεί; Αν θα φιληθείς ή θα κάνεις σεξ; Γιατί ζητάς τη γνώμη μας; Για να πιάσεις το «μέσο όρο» και να πράξεις ανάλογα; Που είσαι εσύ σε όλο αυτό; Που είναι ο άλλος; Ξεκινάς ένα ραντεβού με προϋπόθεση να είναι «political correct» ή να βγάλεις μια εικόνα που αντανακλά τη γνώμη κάποιων τυχαίων σχολιαστών; Όταν ξεκινάς με τέτοιες σκέψεις συνήθως δεν πάει καλά.
Στο πρώτο ραντεβού πρέπει......ΧμμμΠάμε πάλιΣτα ραντεβού δεν υπάρχουν πρέπει, χαμογελάνε, ανοίγουν τα μάτια τους διάπλατα για να απολαύσουν την κούκλα/τον κούκλο που τους συνοδεύει και γενικά περνάνε καλά προσπαθώντας να ανταλλάξουν απόψειςΑ ! Και τρώμε μαλλί της γριάς αν υπάρχει διαθέσιμο (Για να είναι γλυκό το φιλί που λέγαμε)
Το αντιθετο, πανω απο 35 δεν ειναι συνετο να κανεις σαν παιδακι και να βαζεις τεχνητα χρονικα ορια στο οτιδηποτε λες και εχεις χιλιες ζωες ακομα να ζησεις και να κανεις το οτιδηποτε.
Φιλιά στο πρώτο ραντεβού, γονυπετείς προτάσεις γάμου μετά δακτυλιδίου, γαμήλιοι χοροί του ζεύγους και άλλες διδαχές των χολιγουντιανών φιλμ προς αδαείς ιθαγενείς.
Δεν ξέρω...Έχουν πρόγραμμα και ώρα αυτά τα πράγματα? Δεν είναι όπως μας βγουν? Γιατί να καταπιεζομαστε ΚΑΙ σε αυτά τα όμορφα πράγματα της ζωής?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ