ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 14:12

Προσέγγιση

Καλησπέρα. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Πως μπορώ να προσεγγίσω μια γυναίκα που μου αρέσει στο γυμναστήριο χωρίς να έχουμε άσχημη αντίδραση; είμαι λίγο μικρότερός της και δεν γνωριζόμαστε καθόλου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δες αν σε κοιταει. Αν διασταυρωθουν τα βλεμματα σας περιμενε μισο δευτερολεπτο και αν δεν εχει παρει το βλεμμα της σκασε ενα μισοχαμογελακι και δες αν θα κανει το ιδιο, εστω και συγκρατημενα ενω εχει κατεβασει το βλεμμα της προς τα κατω. Αν γινει οτιδηποτε απο τα παραπανω πας μετα απο μισο λεπτο προς το μερος της με αργα βηματα και λες οτι βλακεια θες αρκει να μην ειναι προσβλητικη η αρνητικη. Αν παρει το βλεμμα της αμεσως στρεφοντας το κεφαλι πανω, δεξια η αριστερα χωρις να αλλαξει την εκφραση του στοματος της προς συγκρατημενο εστω χαμογελο, δεν της αρεσεις, μην πας να κανεις τιποτα γιατι πιθανως να υπαρξει ασχημη αντιδραση.

Final 4 Euroleague LIVE