ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2019 | 00:39

Πρώτο ραντεβού και τελευταίο

Αντί να μιλάει να γνωριστούμε, κρατούσε το χέρι μου και είχε κλείσει τα μάτια του. Σε καφετέρια. Στο τέλος με ρώτησε κιόλας πως πέρασα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχαχχα ειλικρινά και γω έχω την ίδια απορία με τους συναδέλφους πιο πάνω... εσύ καθόσουν; :ΡΜου ακούγεται λίγο κριπι για πρώτο ραντεβού,αν γινόταν μετέπειτα δε θα μου φαινόταν τόσο τραγικό... κόψε λάσπη φιλενάδα!
Προσπαθώ να σκεφθώ μία σκηνή να κάθονται δύο άνθρωποι σε ένα καφέ με κρατημένα χέρια, ο ένας να έχει κλειστά μάτια, και να είναι αμίλητοι. Αν μας περιέγραφες εσύ πού κοίταζες θα είχα πλήρη εικόνα.
Κάτσε... κοιμότανε; Πες " εε ... ξυπνα". :D Γιατί δεν τον ρωτάγες εκείνη την στιγμή τι κάνει. :pΔεν ξέρω γιατί , βρίστε με αν θέλετε αλλά δεν θα χαλιομουν σε ένα ραντεβού αν δεν μίλαγα με τον άλλο και απλά κρατιόμασταν χέρι χέρι και κοιτάζονταν στα μάτια. Να κοιταζομασταν όμως στα μάτια όχι να τα είχε κλειστά. :D Και να επικοινωνούσαμε έτσι μόνο ... Πίσω σε σένα τώρα ...μήπως έκανε διαλογισμό εκείνη την στιγμή;;; Θα μπορούσες να αρχίσεις και εσύ τα "ωωμμμ" :D

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ