ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2019 | 13:29

Ξέρω καθόλου πρωτότυπο αλλά,

Είμαι πολύ κοντά να πιστέψω πως δεν πρόκειται να βρω έναν άντρα να ταιριάξω για σοβαρή σχέση.Όχι γιατί είμαι μοναδική και τόσο υπέροχη αντιθέτως μια απλή γυναίκα είμαι αλλά πλέον μου φαίνεται δύσκολο.Δεν βλέπω ιδιαίτερη προθυμία γύρω μου .Όλοι την παρταρα τους κοιτάνε και τα κινητά τους.Οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ φαστ φουντ γενικά.Δεν με ιντριγκάρει καθόλου το αναλώσιμο.Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι.Νιώθω πιο ανάλαφρη που το μοιράστηκα και ας μου είστε άγνωστοι.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ενταξει ολες λιγο πολυ πλεον το λεμε και το θελουμε αυτο...αλλαΚανουμε κτ κι εμεις για αυτο; ; ή περιμενουμε μονο τον αλλον; αξιολογουμε τα ατομα οπως αρμοζει; Μηπως περιμενουμε κι εμεις τα σοσιαλ πλεον να μας δειξουν κατι;Εγω αναθεωρω παντως σε καποια θεματα.
Για αρχη δεν ειμαι σιγουρη αν η εκφραση "σχεσεις fast food" μου αρεσε υπερβολικά πολύ που θα την υιοθετησω ή καθολου.Οσο για τις σχεσεις, ναι οκευ ειναι πολυ φλου οι καταστασεις στην εποχη μας αλλά κατι θα βρεις. Απαντα σ εναν απ τους αλλους μοχανικους εξομολογητες μπορει να ειναι τα alter ego σου :D GL
Δε βλέπεις ιδιαίτερη προθυμία γύρω σου διότι δεν θέλεις να δεις. Και διότι το μάτι σου πάει στο ''αναλώσιμο'' που αποστρέφεσαι. Ξέρεις κάτι που έχω μάθει; τα ''μη αναλώσιμα'' τα επιζητούν πολλοί, αλλά δεν κάνουν για όλα τα στομάχια, και σε μερικά πέφτουν πολύ ''βαριά'' έτσι και τα δοκιμάσουν.