ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2019 | 10:37

ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ

30 χρόνων εμφανίσιμος σχετικά κρίνοντας από τις επιτυχίες μου τα τελευταία 12 χρόνια . Άλλα το ζήτημα είναι ότι πάντα δεν κατάφερνα να κάνω σοβαρή σχέση με κοπέλα πλην μιας στα 20 μου που κράτησε 1,5 χρόνο, Έπειτα βολοδέρνω γνωρίζω κάνω ότι μπορώ αλλά σχέση ποτέ. Πριν 2 χρόνια διαδοχικά προσπάθησα με δυο κοπέλες και κράτησε 3 μήνες με τη μια και 4 με την άλλη. Από τότε πραγματικά πέραν μιας μεγάλης που έγινε κάτι και ήταν μόνο σεξουαλικό δεν έχω κάνει καμάκι(όταν λέω καμάκι εννοώ προσπάθεια με ευγενικό τρόπο να μιλήσω, οι που σαι κουκλάρα, δεν είναι καμάκι αυτό) σε καμία.... Άκουσα αυτό που λένε ότι μην ασχολείσαι και θα σου έρθει από μόνο του και τέτοια.Ε λοιπόν έχω να δηλώσω ότι είναι η μεγαλύτερη βλακεία αυτή. Τώρα όχι μόνο δεν έχω σχέση που δεν είχα και πριν, αλλά έχω μπει σε μια διαδικασία του να μην κάνω κινήσεις να μη κάνω καμάκι έστω για να γνωρίσω μια νέα παρέα και ας μη γίνει κάτι και η ψυχολογία δεν ανεβαίνει όταν απλά κάθεσαι και περιμένεις . Ειδικό στους άνδρες δεν ισχύει αυτό, στις γυναίκες που πιθανόν χαλαρώνουν μπορεί να έχει αποτέλεσμα γιατί άνδρες πάνε και τους μιλάνε, και τι πιο ωραίο από τον πας να μιλήσεις σε μια γυναίκα που δείχνει ήρεμη και χαλαρή και δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτε.... Οι άνδρες πρέπει να ψάχνουμε για την γυναικά που μας κάνει σπάνια θα έρθει ουρανοκατέβατη εκεί που δεν το περιμένεις, πρέπει να μιλάμε με όσες μπορούμε για να βρούμε αυτή που θα ταιριάξουμε, εκτός και αν ανήκεις στην κατηγορία απελπισμένος χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποιθηση και με την πρώτη που θα βρεις ορμάς και κάνεις τα πάντα μη σου φύγει και που θα βρεις άλλη.... Περιμένω τα σχόλια σας , αν και πόσοι συμφωνείτε.....
3
 
 
 
 
σχόλια
Θες μια σχέση που να αντέχει στο χρόνο. Άρα, να σας γεμίζει συναισθηματικά, κοινωνικά, πνευματικά και σεξουαλικά τόσο, ώστε να μη βαρεθείτε εκατέρωθεν. Μια τέτοια γυναίκα, όσο και ένας σωστός άντρας, δεν κάνουν καμάκι απλά επειδή βγήκανε. Επίσης η θεωρία. «Θα φάω τα σάντουιτς όλου του κόσμου, για να βρω το καλύτερο» είναι άχρηστη, αν όντως θες να βρεις σχέση για τους σωστούς λόγους... Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις. Απλά πρέπει να επιλέξεις.
Και οι γυναικες πρεπει να ψαχνουν για αυτον που τους κανει δεν ειναι θεμα φυλου. και ουρανοκατεβατος να ερθει ο αλλος/ η αλλη δεν σημαινει πως θα ταιριαξεις. Αλλα μην το ξεφτιλιζουμε κιολας! να μιλατε σε οσες οντως σας κανουν το κλικ και εχετε ενδιαφερον να γνωρισετε, αν ''μιλατε σε οσες μπορειτε'' και να τη βρεις τη μια πιθανοτατα δεν θα σε δει ως τον εναν!
Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι καλά με σένα πρώτα και μετά να είσαι ανοικτός/ή για σχέση. Καταλαβαίνω την αγωνία και ανησυχία σου αλλά και τι να κάνεις δηλαδή; Να βγεις με πανό ψάχνω κοπέλα, νύφη, ή άντρα γαμπρό αντιστοίχως μια γυναίκα; Ούτε εγώ ξέρω να σου πω ειλικρινά πως έρχεται μια γνωριμία, αλλά δεν θα σκάσεις κιόλας. Χαλαρά και ωραία και κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ποτέ απελπισία!