ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2019 | 12:45

Οταν το συμπαν θελει συνομωτει...

Οταν κάποιος είναι το άλλο σας μισό, πιστεύετε οτι το σύμπαν οτι και να γίνει, ακόμη και αν χωρίσετε θα σας τον ξαναφέρει πίσω για να καταλήξετε μαζί? Στη δικιά μου περίπτωση το συμπαν πάντως έκανε ότι μπορούσε, έφερε τα άνω κάτω για να χωρίσουμε οριστικά και αμετάκλητα και από το τότε να ψάχνουμε το άλλο μας μισό αιωνίως.
7
 
 
 
 
σχόλια
Οχι. Απλά βαριέσαι να ψάξεις τι θέλεις και περιμένεις να σου πει το σύμπαν.Εκτός κι αν σου πέσει κανένας μετεωρίτης στο κεφάλι δεν νομίζω να σε επηρεάζει πουθενά αλλού το σύμπαν.
Είν' δυστηχως κάτι που έχει δημιουργηθεί από τη κουλτούρα (δυτική) ότι υπάρχει το άλλο μισό, ή ότι είμαστε γεννημένοι μισοί, μέχρι να βρεις αυτό το ταίρι.Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αυτό. Μπορεί να το νομίζεις όταν είσαι με κάποιον/α και νοιώθεις ότι είναι ΑΥΤΟΣ/Η που θα φτάσει η ιστορία σας μέχρι το τέλος του βιβλίου.Αλλά δεν είναι έτσι.Το θετικό είναι ότι αυτό σημαίνει ότι ο εν λόγο ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο από το βιβλίο σου, αλλά αυτό ανοίγει ένα νέο, κατά πάσα πιθανότητα, και εφόσων θελήσεις, πιο σημαντικό!:)