ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2019 | 14:03

οι σκεψεις μου συμπυκνωμενες

εχω σιχαθει τα ζευγαρακια που τριγυρναν εξω και φιλιουνται σαν τα 15χρονα. εχω βαρεθει πια. με εχουν αφησει ολοι μονη μου να βαδιζω το δρομο μου!! βαρεθηκα να μου γυρναν την πλατη να με γραφουν να βλεπω αλλους ανθρωπους με γκομενες γκομενους αντρες γυναικες κλπ. Β-Α-Ρ-Ε-Θ-Η-Κ-Α! βαρεθηκα να μαι η φορεβερ αλονε!! δεν αντεχεται πια αυτο το πραγμα δεν αντεχεται το γεγονος ότι δεν εχεις κανει ακομα μια ερωτικη ΣΧΕΣΗ!!!!! και το τονιζω ΣΧΕΣΗ κ κοντευεις 19!! ειναι πολυ ασχημο αυτο προσπαθω να μην το σκεφτομαι προσπαθω να αφοσοιωθω στα μαθηματα μου προσαπθω να μην το σκεφτομαι αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! εδω ο καιρος περναει τοσο γρηγορα νιωθω να χανομαι! και η πλειοψηφια θα πει οτι ειμαι κολλημενη αλλα αυτα συνηθως τα λενε αυτοι που τα χουν κανει ΟΛΑ και ειναι μια χαρά βολεμενοι!σιχαθηκα να νιωθω στο κενο και οι αλλοι να καλοπερνανε βαρεθηκα τις ηλιθιες σποντες για το γεγονος οτι διαβαζω ενω οι αλλοι ξενυχτανε μεχρι τις 7 το πρωι. και οποιος ηταν στη θεση μου θα λεγε ακριβως τα ιδια! αι στο διαλο πια βαρεθηκα να ψαχνω να βγω για εναν καφε να παιρνω τηλεφωνσ και να μην το σηκωνουν σας σιψαθηκε ολους η ψυχη μου πια!
6
 
 
 
 
σχόλια
"η πλειοψηφία θα πει οτι ειμαι κολλημένη "Δεν είσαι κολλημένη είσαι απλώς ανώριμη."βαρεθηκα τις ηλιθιες σποντες για το γεγονος οτι διαβαζω ενω οι αλλοι ξενυχτανε μεχρι τις 7 το πρωι." πρωτον δεν σου απαγορεύει κανείς να βγεις και εσύ και επίσης για κατι που λες παρακάτω το ότι δε βρισκεις άτομα να πας ουτε για καφέ, άλλαξε φίλους.Οι υπολοιποι δεν σου φταίνε επείδη εσύ δεν ξες τι θες. Και στη τελική 19 είσαι δεν σε πήραν και τα χρόνια. Αν θες να βγεις εξω βγες, ακομα και μονη σου, αν θες να πηδηχτεις βρες καποιον να πηδηχτείς. σου φταίνε όλοι οι υπόλοιποι και εσύ δηλαδή είσαι τέλεια; Την ξες τη παροιμία: ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; αν δεν την ξερεις ψάξε τι σημαίνει.
Ζήτα βοήθεια αν βαρέθηκες και σιχάθηκες και και και.Δεν έχεις να χάσεις κάτι.Κυρίως όμως βάλε νέα ερεθίσματα στην ζωή σου με ό,τι συνεπάγεται αυτό και θα βρεις τον δρόμο σου.
Κατ' αρχήν ξεκαθάρισε μεσα σου τι θες και τί σου αρέσει. Σου αρέσει να ξενυχτάει μέχρι το πρωί; Πολύ ωραία. Βγες σε κάποιο μπαράκι, προσπαθήσε να γνωρίσεις καινούριο κόσμο, αν δεν βρίσκεις κάποια φίλη σου, μόνη σου. Αν σου αρέσει κάτι πιο ήσυχο βγες μια βόλτα σε μαγαζιά, κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Αν δεν έχεις χρήματα και μπορείς βρες μια δουλίτσα, γενικά προσπάθησε να βάλεις τη ζωή σου και τις σκέψεις σου πρώτα, σε μια τάξη. Βάλε πρότεραιοτητες. Αν είναι σημαντικότερες οι παρέες και οι φίλοι ξεκινά από εκεί. Σίγουρα το ότι δεν έχεις κάποιο αγορι, είναι μέρος του "προβλήματος" και όχι το ίδιο το προβλημα. Βρες ταε τον εαυτό σου, φλέρταρε και θα έρθουν όλα με τη σειρά τους, μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι.
βαρεθηκα τις ηλιθιες σποντες για το γεγονος οτι διαβαζω ενω οι αλλοι ξενυχτανε μεχρι τις 7 το πρωι. Πηγή: www.lifo.grΦαουλ εδώ! Λευτερια στα φυτά, φιλενάδα να τους βάζεις ευγενικά στην θέση τους.Τωρα για το θεμα σχεση, απο το να κλαψουρίζεις που δεν εχεις και να ζηλευεις οσους εχουν προσπάθησε να βρεις τι φταίει και να το διορθωσεις. Το πως οι γυρω σου εχουν σχεσεις θα επρεπε να σε χαροποιεί γιατί σου δειχνει οτι αυτο που θες υπαρχει γυρω σου σε αφθονια επομενως ισως το αποκτησεις... Και ναι και εγω θα σε εγραφα αν σε ηξερα προσωπικα οπως γραφω τις "φιλες-γνωστές" που ξερνάνε όλη την χολή τους απεναντι σε οποια εχει κατι παραπανω απο αυτες. Εκει εξω ειναι ολα και εισαι μονο 19! Τραβα βρες τα!υγ. Ξερω πολλα νορμαλ και αξιολογα ατομα κοριτσια και αγορια που δεν εχουν σχεση και ειναι 20. Δεν ειναι δα και το τελος του κοσμου.