ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2019 | 12:25

Απορια

Καπου διαβασα αυτο > μιλωντας για τις αποφασεις που παιρνουμε στην ζωη μας.Και ρωτω εγω τωρα, αν π.χ μου αρεσει πολυ μια κοπελα και εχω παρει αποφαση να την κανω δικια μου αλλα αυτη αδιαφορει και δεν εχει καμια προθεση να κανει κατι μαζι μου,πρεπει εμεις να επιμεινουμε εως οτου το το καταφερουμε; Δεν ξερω εχω μπερδευτει λιγο πανω σε αυτο το θεμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο που διαβαζεται ενα αποφθευγμα κ το μεταφραζεται οπως σας βολευει κ σε οοια περιπτωση,με ξεπερνα!ο στοχος δηλαδη στον οποιο θα επιμείνεις για να βγει η προταση, ειναι μια γκομενα;ελεος ρε παιδια ξυπνηστε!!!
Αν το θέσεις σαν μακροπρόθεσμο στόχο σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες, αλλά πιστεύω ότι ενώ εσύ θες αυτήν πολύ, εκείνη ίσως θέλει κάτι άλλο. Τι είναι λοιπόν πιο ικανό να ελέγξει μια κατάσταση η θέληση σου για κάποιον άλλον, η θέληση κάποιου για τον εαυτό του;
Οχου ρε φίλε...δεν είναι τα πάντα βασιζόμενα για τον αν θα γαμησεις ή όχι.Η συγκεκριμένη πρόταση έχει να κάνει με ένα έχεις βάλει ένα σκοπό (όχι σεξουαλικό), πχ να μπεις στο βιβλίο μισελεν για σεφ. Αυτό αύριο μπορεί να μη μπορείς να το κάνεις γτ δεν έχεις εμπειρία κλπ.Ξεκινάς κουζίναΓίνεσαι μούτσοςΜαθενειςΚάνεις γνωριμίεςΠας σε άλλο μαγαζί που έχει αστςριαυ.Σε άλλοΣε παραλλο.Γίνεσαι κάπου σεφ.Κερδίζεις το πρώτο αστέρι.Το 2οΤο 3οΚλπ κλπΤο μακρυπροθεσνος σκοπός ήταν να είσαι στο βιβλίο μισελεν.Αλλά αυτό πρέπει να το κόψεις σε κομμάτια με μικρότερους στόχους.Γκεγκε?
Plan A1 Πλησιάζω γνωστούς και φίλους της2 Με γνωρίζει καλύτερα μέσω αυτών και εκπλήσσεται από την γαματοσύνη μου(αν υπάρχει)Plan B1 Πάλι πλησιάζω φίλους, γνωστούς.2 Μαθαίνω τι της αρέσει, τι όχι.3 Μετατρέπομαι σε αυτό και παριστάνω τον mr perfect για εκείνη4 too late, ερωτεύτηκεΌταν επιτέλους με ερωτευτεί, δείχνω τον πραγματικό μου εαυτό.(optional)Μπορεί να προσποιούμαι και μια ζωή.Και να την χάσω, την έχω ''γευτεί'' σε πολλούς τομείς.Οδηγίες χειριστικής συμπεριφοράς:DPlan CΒρίσκω άλλη που να της αρέσω και σώζω και τον χρόνο μου χωρίς να είμαι μαλάκας.
Εξαρτάται. Γιατί αυτή η κοπέλα αδιαφορεί τόσο και δεν έχει πρόθεση να κάνει τίποτα μαζί σου; Έχει δικά της προβλήματα; Της έχεις κάνει κάτι; Την έχεις πλησιάσει, της μίλησες ώστε να σε απορρίψει ή όλα αυτά τα σκέφτεσαι θεωρητικά; Και για να απαντήσω: Να επιμεινεις μέχρι εκεί που μπορείς, αν θες πραγματικά να την κερδίσεις, χωρίς εγωισμό. Αν έχεις δει κάποια σημάδια ή έστω μια μικρή ανταποκριση.