ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2019 | 09:45

Ανωριμοι γονεις

Ειναι δυνατον η μαμα σου να μην σου μιλαει και να σε κοτσομπολευει με την αδερφη σου ενω ταυτοχρονα κανει παραπονα στον μπαμπα σου ( νομιζοντας πως ειναι ο κακος τιμωρος του σπιτιου) λογω ενος χαζου τσακωμου; Εχω εκνευριστει απειρα ειναι 50 χρονων και εγω 20 και ειναι πιο ανωριμη και απο 7χρονο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ναι είναι δυνατόν, είναι άνθρωπος.Δεν γίνεσαι ο Βούδας όταν πατάς τα 50.Μήπως να ασχοληθείς με το λόγο του τσακωμού και να σκεφτείς αυτό που βλέπεις ως χαζό, πώς το αντιλαμβάνεται η ίδια?Μίλησέ της αν δεν μπορείς να σκεφτείς πώς το παίρνει.Κατάλαβέ την λίγο να συμβιώνετε αρμονικά.
Να προσθέσω, δεν σου μιλάει χωρίς δική σου προσπάθεια να μιλήσετε ή προσπάθησες?Αν πεις ναι στο δεύτερο, σκέψου πρώτα αυτό που σου είπα και θα σε ακούσει.Αν και νομίζω ότι το πρώτο ισχύει.
Της εχω πει οτι ο προσωπικος χωρος ειναι κατι συμαντικο και την βρηκα για χιλιοστη φορα να ψαχνει τα πραγματα μου στο δωματιο μου. Μου ειπε την δικαιολογια οτι ηθελε να κοιμηθει στο κρεβατι μου για να μην ξυπνησει τα αδερφια μου που κοιμοταν στο δικο της.Εννοειται οτι την εδιωξα και ακολουθησαν τα παραπονα. Και οχι δεν προσπαθησα να μιλησω γιατι εγω εχω δικιο και εκεινη προσπαθει να βγει και απο πανω.