ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2019 | 16:55

Πως να το χειριστω

Βγηκα προσφατα με μία κοπελα την οποια γνωριζω εδω και 4 μηνες, με την οποια δε πολυμιλαμε καθως ειμαστε σε ενα χωρο που δε μπορουμε να μιλησουμε ανετα, βλεπομαστε μια φορα τη βδομαδα.. Οταν ειχαμε πρωτογνωριστει υπηρχε ενας ενθουσιασμος απο πλευρας της, αλλα επειδη ημουν σε σχεση, δεν ηθελα να το προχωρησω ενω μου αρεσε. Εν ολιγοις οταν της προτεινα να βγουμε δεχτηκε αμεσως. Το ραντεβου εξελιχθηκε νορμαλ, ηταν ξεκαθαρο απο ενα σημειο και επειτα οτι δεν υπηρχε διαθεση για «φιλια» τουλαχιστον απο μεριας μου και γενικα ειπαμε τελειωνοντας να ξαναβγουμε αμεσα προσδιοριζοντας και τη μερα. Απο την μερια της υπηρχαν και καποια αγγιγματα πολυ διακριτικα την ωρα που μιλουσαμε, αν και κρατουσε μια αποσταση μεταξυ μας. Οταν την αφησα σπιτι της με το αυτοκινητο βαζει το χερι της πισω απο τον αυχενα μου -πραγμα το οποιο δε μου το εχει κανει ποτε καμια τουλαχιστον στην αρχη μιας γνωριμιας- και ταυτοχρονα μου βγηκε αυθορμητα να τη φιλησω -πραγμα που κι εγω δεν το κανω απο την πρωτη συναντηση και μερικες φορες εχει παρεξηγηθει. Εκεινη δεν ανταποκριθηκε και μου ειπε οτι εκεινη σε τετοιες περιπτωσεις χρειαζεται να τα σκεφτει λιγο τα πραγματα και φυσικα της ζητησα συγγνωμη ψυχραιμος. Εκεινη πεταξε και ενα αστειο και φευγοντας εκανε παλι την ιδια κινηση να βαζοντας το χερι της πισω απο τον αυχενα μου. Απο εκει και περα επειδη η ιδια μου ειπε οτι γενικα δεν της αρεσει να τα δινει στον αλλον ολα ετοιμα υπο την εννοια οτι της αρεσει να τη διεκδικουν, σκεφτομαι να μην τα παρατησω, να της στειλω οτι περασα ωραια, θα ηθελα να ξαναβγουμε και οτι δεν ειχα προθεση να τη φερω σε δυσκολη θεση...
8
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογουμενε διαβαζοντας οσα σου ειπε η κοπελα, μου φαινεται πολυ πιθανο να σε “παιζει” για καιρο και στο τελος να σου ριξει χυλοπιτα. Ξερεις, να σου πει κατι του στυλ “Μου αρεσες στην αρχη, αλλα οταν γνωριστηκαμε καλυτερα δεν ενιωσα κατι. Παρολαυτα εδωσα στη γνωριμια μας περισσοτερο χρονο μηπως και αλλαξει κατι. Δυστυχως ομως δεν ταιριαζουμε αρκετα. Συγνωμη” . Μακαρι να κανω λαθος φιλε. Αν μπορεις γραψε μας τι εγινε τελικα.
"η ιδια μου ειπε οτι γενικα δεν της αρεσει να τα δινει στον αλλον ολα ετοιμα υπο την εννοια οτι της αρεσει να τη διεκδικουν,"Όταν ακούω τέτοιες π@π@τζες ξενερώνω όσο δεν πάει αδελφέ.. Δηλαδη σου είπε ότι θέλει να της τονωσεις την αυτοπεποίθηση για να κάνει κάτι μαζί σου.. δεν πάνε έτσι αυτά. στην τελική ένα φιλί ήταν τι θα έπρεπε να κάνεις για ένα φιλί δηλαδή. Εγώ θα της έλεγα Α κι εμένα μου άρεσει να με διεκδικούν αλλιώς δεν δίνω του στην άλλη.
Οντως ρε φιλε. Κλασικη γκομενα ψωνισμενη που νομιζει οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω της και λειτουργει με βαση ολa τα κλισε-αηδιες περι σχεσεων που γραφονται στα περιοδικα και βλεπουμε στις ταινιες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ