ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2019 | 16:38

Το πήρα σαν σημάδι

Λόγω εγκυμοσύνης παντρεύομαι την επόμενη εβδομάδα με πολιτικό έναν υπέροχο άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά νιώθω απλά εκτίμηση γι αυτόν και δεν είμαι ερωτευμένη, ούτε υπάρχει ιδιαίτερη έλξη. Προχτές συνάντησα στο δρόμο τον πρώην μου, με τον οποίο υπήρξα τρέλα ερωτευμένη και με πλήγωσε πολύ, σε σημείο να κάνω μήνες να συνέλθω. Ήρθε και μου μίλησε και συζητήσαμε για αρκετή ώρα, μου ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν στο παρελθόν, είπε ότι με σκέφτεται ακόμα και ότι θα ήθελε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα... Εγώ του απάντησα απλώς ότι είμαι αλλού και δεν αναφέρθηκα ούτε στο γάμο ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τότε συνεχώς τον σκέφτομαι και κλαίω που έγινε όλο αυτό σε τόσο λάθος timing. Σκέφτομαι μήπως είναι σημάδι ότι δεν πρέπει να παντρευτώ έναν άνθρωπο τον οποίο στην πραγματικότητα δε θέλω και ότι δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα. Σημάδι ότι μαζί του θα ήμουν ευτυχισμένη αν όντως άλλαζε, ενώ ο γάμος και το παιδί μου προκαλούν πίεση. Έχουν περάσει 4 χρόνια από όταν χωρίσαμε, πώς έτυχε να συναντηθούμε τώρα; Περνάνε από μπροστά μου σκηνές από τη ζωή όπως πρόκειται να είναι από εδώ και πέρα και νιώθω εγκλωβισμένη
10
 
 
 
 
σχόλια
Φιλενάδα μου,Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από όσο νομίζεις:1. Χώρισε με τον άντρα σου. Προφανώς δεν μπορείς να ξεκινήσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που δεν αισθάνεσαι τίποτα παρά μόνο εκτίμηση 2. Μπλόκαρε από παντού τον πρώην σου. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Πιθανόν να σε ξανά πληγώσει περισσότερο. 3. Αν είσαι κάτω από 3 μηνών, κάνε μια έκτρωση. Αν όχι, δέξου ότι θα φέρεις στον κόσμο ένα παιδί που χρειάζεται πολλά πράγματα από σένα. Είναι μια αιώνια δέσμευση. Όσο προλαβαίνεις βρες τα με τον εαυτό σου, γιατί το πλασματάκι θα έχει ανάγκη από μια δυναμική και γενναία μητέρα που θα το μεγαλώσει μόνη της ή με κάποιον άνθρωπο που θα αξίζει τον κόσμο στο μέλλον.Καλή τύχη !
Το μεγαλύτερο -για μένα- σημάδι θα ήταν η εγκυμοσύνη ως γεγονός και από ποιον έχω επιλέξει να μείνω εγγυος γιατί περί επιλογής γενικά πρόκειται. Τεσπά, το ζώδιο τι λέει; Τα άστρα;
Θα ακουστω σαν τη μάνα σου αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις το μυαλό σου, να εκτιμήσεις τα καλά πράγματα που έχεις στη ζωή σου και όσο για το παιδί, πίστεψέ με, πολλές από μας πριν γίνουμε μάνες δεν ήμασταν έτοιμες ακριβώς. Έρχεται με τον καιρό αυτό και μαθαίνεις. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία με τον αντρουλη σου και το παιδάκι σου.
Και με "τον αντρουλη σου" την αποτελείωσες..Έ, ρε, κάτι μέλλουσες μαμάδες.. Έχει χαθεί το νόημα, δυστυχώς. Ο, τι να'ναι, με όποιον να'ναι, οπότε να'ναι.. Καμία σκέψη, καμία λογική, μόνο σημάδια.. Συγχύστηκα.
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες, γιατί η τρικυμία στο κρανίο σου είναι επιπέδου θύελλας.Με το πρώτο νεύμα του ακατάλληλου, όπως λες, πρώην, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτε για το στάτους σου από επιλογή σου, άιντε παρατάς τον γάμο, το δέχομαι, καθώς δεν τρέφεις ερωτικά συναισθήματα για τον νυν. Το "δεν είσαι έτοιμη να γίνεις μάνα" δεν αντιλαμβάνομαι. Θες - δε θες, το μωρό είναι καθ' οδόν, φιλενάδα. Θα το παρατήσεις στον πατέρα και θα περπατήσεις προς το ηλιοβασίλεμα με τον πρώην; Αυτό είναι το βολικό σου σενάριο; Δε λέω, δυνατό μεν, τέρμα ουτοπικό δε. Λίγο σύντομα, προσγειώσου και ανέλαβε τις ευθύνες σου.
Μπορεί να είναι σημάδι. Σημάδι να μην παντρευτείς έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς. Έχετε ένα παιδί μαζί, κι αυτό θα σας δένει, χρειαζεται να σας δένει κι ένας γάμος που δεν επιθυμείς; Δεν είναι όμως σημάδι να είσαι ξανά με τον πρώην, άνθρωποι που μας πλήγωσαν τόσο πολυ, δεν έχουν θέση στη.ζωη μας. Δυστυχώς η εμπειρία αυτό δείχνει, ότι σε επανασύνδεση θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα.Φρόντισε τον εαυτό σου!
Ο πρώην σου ο οποίος σε πλήγωσε πολύ σε σημείο να κάνεις μήνες να συνέλθεις δε μπορεί να είναι ο ιδανικός και μάλιστα όχι όπως είναι αλλά "σε περίπτωση που άλλαζε"!Και γιατί δεν άλλαξε τον καιρό που σε είχε αλλά το σκέφτεται τώρα που προχώρησες; Να μην σε επηρεάζει αυτό καθεαυτό το γεγονός, αλλά το αντικειμενικό τωρα! Αν είναι ο τωρινός ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να στηρίξει εσένα και το παιδί σου και να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Και αν όλα αυτά θα τα εμπιστευόσουν στον άλλο ή θα σε γέμιζε περισσότερη ανασφάλεια η ζωή μαζί του.Καλή επιλογή! :-)