ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2019 | 09:40

Χαλαρή σχέση

Θέλω τη συμβουλή σας, τη γνώμη σαςέχω σχέση με ένα παλικάρι εδώ και 3 μήνες. Και οι δυο δεν είχαμε στο παρελθόν σοβαρή σχέση. Ξεκινήσαμε να γνωριστούμε και πάει καλά. Θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του, και μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί έχει τη σχολή, τους φίλους του που είναι όλοι ελεύθεροι και δεν ξέρει τι να τους πει όταν τους αφήνει και βγαίνει μαζί μου. Κι εγώ έχω τα δικά μου και τρέχω όλη μέρα αλλά θέλω να τον βλέπω. Τώρα το τριήμερο θα είναι μαζί με τους φίλους του κι εμένα μου λείπει πολύ! Μου είπε ότι πιέζεται και πρότεινε χαλαρή σχέση, όταν έχει χρόνο θα με βλέπει. Εγώ του είπα ότι θέλω να περνάμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα τη μισή μέρα μαζί, κι όχι μόνο νυχτερινές ώρες, αλλά δεν μπορεί να μου το εγγυηθεί.Πώς το βλέπετε βρε παιδιά; Είναι καλό αυτό; Έτσι γίνεται με όλους; Εγώ νιώθω συναισθηματικά κενά, νιώθω μόνη πώς το λένε... Πείτε μου τη γνώμη σας, σας ευχαριστώ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Φαινεται καθαρά ότι η όλη σχέση είναι αρκετά ((χλιαρή))...Δεν τον βλέπω να σε θέλει εκτός από ίσως το ερωτικό κομμάτι ή απο έναν καφέ...Η θα το δεχτείς και όπου βγεί ή θα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια για άλλες παραλίες:)
Δεν ξερει πως να πεις στους φίλους του οτι θελει να βγει με την κοπελα του? Γιατι? Θα τον κανουν ντα? Κοπελα μου καλα τα λενε οι υπόλοιποι που σχολίασαν. Δεν κόπτεται και πολυ για σενα δυστυχως. Και απ οτι καταλαβα βρισκεστε μονο βραδυ? Μμμμμ αναρωτιέμαι γιατι.... (#not). Κανε κ συ το ιδιο. Μην εισαι διαθέσιμη γι αυτον και θα δεις πως θα ερθει τούμπα η κατασταση και τρεχει απο πισω σου.
Γλυκιά μου δε θέλει. Ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει κάτι χαλαρό και επιμενει σε αυτό. Αν εσύ έχεις άλλες ανάγκες, καλό είναι, από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος ξεκάθαρα δεν μπορεί να στις ικανοποιήσει, να το αναζητήσεις αλλού. Μη χάσεις χρόνο πιστεύοντας ότι κάτι θα αλλάξει, γιατί δε θα αλλάξει.
Απλώς δεν σε θέλει τόσο και στο έχει πει με χίλιους τρόπους. Θελει αυτό το χαλαρό, οπότε μπορεί και έχει όρεξη εκείνος. Εσύ θες κάτι άλλο και πίστεψέ με πως αν το δεχτείς Με τη σκέψη πως είτε σου φτάνει αυτό το λίγο είτε θα αλλάξει στο μέλλον το μόνο που θα γίνει είναι να σε φθείρει συνεχώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ