ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2019 | 13:24

Αρνητική ενεργεια

Καλησπέρα. Ίσως φανεί κάπως αυτό που θα γράψω παρακάτω αλλά συμβαίνει εδώ και πολύ καιρο... Με τον φίλο μου βγαίνουμε πολλές φορές μέσα στην εβδομαδα,είτε μόνοι μας είτε με τις παρέες μας. Ακούμε όμορφα σχόλια από τους άλλους,πόσο ευτυχισμένοι είμαστε,κτλκαθώς βρήκαμε ο ένας στον άλλο αυτό το χαμόγελο που έλειπε από τη ζωή μας,μιας και βγήκαμε και οι 2 από ψυχοφθορες σχέσεις. Όμως πολλές φορές όταν τελειώνει η βραδιά,επικρατεί μια αρνητική ενέργεια μεταξύ μας,με αποτέλεσμα να καυγαδιζουμε για το παραμικρό. Την άλλη μέρα φυσικά τα ξαναβρίσκουμε. Δεν ξέρω πόσοι πιστεύετε σε κάτι τέτοια αλλά πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό... Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας μας έχει μια ενέργεια, καλή ή κακή και ανάλογα με τα κόμπλεξ, τους μη ικανοποιημένους τομείς στη ζωή του, που ενδεχομένως εσύ τους έχεις ικανοποιήσει, μπορεί να εκπέμπει αρνητικότητα και τοξικότητα. Πρέπει να φτάσεις σε πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σου θεωρώ για να χαίρεσαι απόλυτα με την επιτυχία του άλλου, όταν για σένα αποτελεί αποτυχία.Πάντως ό, τι και να συμβαίνει μπορείτε απλά με το σύντροφό σου να το ρίξετε και λίγο στην πλάκα, του στυλ : "μας ματιά ζουν και μαλώνουμε" και θα ελαφραίνει το κλίμα σίγουρα!