ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2019 | 22:21

..

Δεν αγαπώ τον εαυτό μου.. πάντοτε εστιάζω στις ατέλειες που υπάρχουν στο σώμα μου και στο πρόσωπο μου. Με έχει κουράσει αυτή η κατασταση, πάντοτε με κρίνω αρνητικά, δεν σκέφτομαι τίποτα θετικό για τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως να το αλλάξω αυτό, θέλω να συμβιβαστώ με την εικόνα μου έστω και τώρα που είμαι 32 χρονων. Χρήματα για ψυχολόγο δεν έχω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το κλείσιμο που παρατηρώ από πολλούς "δεν έχω λεφτά για ψυχολόγο" με εκνευρίζει αφόρητα. Αν έπρεπε να πας σε έναν άλλο γιατρό λόγω ασθένειας θα έλεγες το ίδιο;; όχι, θα προσπαθούσες και θα τα έβρισκες. Αλλά σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις στις εξομολογησεις???
Καλύτερα ας ψάξει σε δομές που πληρώνεις ένα συμβολικό αντίτιμο (στην Αθήνα νομίζω στο Σισμανόγλειο) γιατί ως δημότης δικαιούσαι ένα συγκεκριμένο αριθμό συναντήσεων και βλέπεις μια απροθυμία. Εδώ όταν τα σκάνε χοντρά δεν βρίσκουν εύκολα επαγγελματία της ψυχικής υγείας που να ταιριάζουν.Οπότε ας το δει σαν έρευνα κάποιου καλού ειδικού έστω σε προσιτές τιμές.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ