Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι σκέφτονται να ζήσουν στην Αφρική

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι σκέφτονται να ζήσουν στην Αφρική Facebook Twitter
5

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ίσως μετακομίσουν στην Αφρική μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, αναφέρει ρεπορτάζ των Sunday Times. 

Το πριγκιπικό ζεύγος θα μπορούσε να μετακομίσει στο εξωτερικό για δύο έως τρία χρόνια, μία κίνηση που θα είναι κομμάτι ενός διεθνούς ρόλου που σχεδιάζεται από τους συμβούλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η Αφρική είναι ένας προορισμός που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ντέιβιντ Μάνινγκ, πρώην πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ και πλέον ειδικός σύμβουλος του πρίγκιπα Χάρι σε θέματα διεθνών σχέσεων, έχει προτείνει στο ζεύγος έναν πιο διεθνή ρόλο που θα στηρίζει τη δουλειά του για τη βρετανική Κοινοπολιτεία. 

Δεν αναμένεται όμως κάποια συγκεκριμένη απόφαση πριν το 2020, γράφουν οι Times. 

Με αυτό το χρονικό περιθώριο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ξεκινήσουν να μεγαλώνουν το παιδί τους στο σπίτι τους το, το Frogmore Cottage στο Γουίντσορ. 

«Κάθε μελλοντικό σχέδιο για τον Δούκα και τη Δούκισσα είναι απλά εικασίες σε αυτή τη φάση. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον μελλοντικό τους ρόλο», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο CNN. 

Πηγή από την βασιλική οικογένεια δήλωσε στο CNN πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα υποστηρίξει τον αδερφό του σε οποιοδήποτε πρότζεκτ αναλάβει, όπως έχει κάνει πάντα έως τώρα.

Δεν είναι γνωστό σε ποια χώρα της Αφρικής σκέφτονται να μετακομίσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ. Στην αφρικανική ήπειρο υπάρχουν 19 χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας, ανάμεσα τους η Νότια Αφρική, η Νιγηρία, η Ουγκάντα και η Γκάνα. 

Πρόσφατα η Μέγκαν Μάρκλ διορίστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ ως αντιπρόεδρος στο Βασιλικό Ίδρυμα της Κοινοπολιτείας. 

Η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες μέρες.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει κάνει το γεγονός πως το ζευγάρι δεν θα τηρήσει την πρόσφατη παράδοση της βασιλικής οικογένειας και θα κρατήσει τις λεπτομέρειες της γέννησης του παιδιού όσο πιο ιδιωτικές γίνεται. 


 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η Μέγκαν και ο Χάρι μετακομίζουν γιατί μαζεύτηκαν πολλοί στο παλάτι, η Μέγκαν και ο Χάρι δε θα γεννήσουν όπως όλες οι υπόλοιπες στη βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν και ο Χάρι έφτιαξαν instagram, η Μέγκαν και ο Χάρι δε δίνουν σημασία στο πρωτόκολλο. Μόνο εγώ κουράστηκα να ακούω κάθε τρεις και λίγο τι κάνει η Μέγκαν και ο Χάρι; Νισάφι πια με όλους τους φιλοβασιλικούς!
Αχαχαχα!!! Ελα μωρέ, όλη η εμμονή ξεκιναει απο τους Άγγλους που δεν μπορούν ουτε να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς βασιλεία (παρόλο που ξέρουν ότι τους πληρώνουν απλά για να υπάρχουν...)
Ναι, δεν ξεκινάει το γκόσιπ από την Ελλάδα, αλλά και η Ελλάδα δεν βγάζει χρήματα από π.χ. την Καρντάσιαν, ωστόσο ασχολούνται τα ΜΜΕ. Θεωρώ τραβηγμένο να θεωρείται κάποιος φιλοβασιλικός (σαν έννοια δεν υφίσταται αυτό) επειδή ασχολείται με την βασιλική οικογένεια. Απλά, σελέμπριτις είναι και αυτοί, οπότε και το πότε κατουράνε αποτελεί είδηση.Οι Άγγλοι, όσον αφορά το συμφέρον (βλ. χρήμα), μόνο αφελείς δεν είναι. Αυτά που πληρώνουν για να καλοπερνάνε οι πρίγκιπες τα βγάζουν στο υπερπολλαπλάσιο, αλλιώς δεν είχαν συμφέρον να διατηρούν τον θεσμό. Γι' αυτό και απαιτούν να μαθαίνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια από την ζωή τους.
Μα ότι κι αν διαβάσω είναι παρόντες γι' αυτό άλλωστε και το σχολίασα. Στην Ελλάδα δε νομίζω ότι βγάζει κανείς λεφτά από δαύτους οπότε γιατί να ασχολούμαστε; Για να μην πω για τους Άγγλους που δίνουν 50 εκατομμύρια λίρες το χρόνο στη βασιλική οικογένεια για να καλοπερνάνε και εκείνοι ασχολούνται με το αν έχει καλές σχέσεις η Μέγκαν με το χούφταλο.