ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2019 | 19:43

Το Πάσχα των Παθών

Πήγαμε το μεσημέρι με την κοπελα μου στον θείο μου που έχει εξοχικό στην Παλλήνη για βόλτα. Ήταν ευκαιρία για να γνωρίσει και τους δικούς μου. Είναι βήγκαν, δεν τρώει καθόλου κρέας και παράγωγα. Είπε από την αρχή ότι δε θα φάει γιατί είναι βήγκαν κάτι που παραδόξως σεβάστηκαν όλοι. Ακόμα και ο θείος που είναι κρεοπώλης και παινεύει το κρέας του. Ιου, έλεγε η φίλη μου κάθε φορά που μιλούσε αυτός, αλλά ο θείος έκανε οτι δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή παρεμβαίνει η μάνα μου και λέει δώστε τη σαλάτα στο κορίτσι και της φέρνει τη σαλάτα που είχαν όλοι φάει μέσα και η κοπέλα μου πήγε να ξεράσει. Την άδειασε σε ένα θάμνο. Καλά έκανε. Γιατί την πέταξες; ρώτησε ο πατέρας μου. Σταματα του λέω. Πήγε να θυμώσει. Η μάνα μου είχε πάει μέσα κι είχε βάλει μια κατεψυγμένη τυρόπιτα στο φούρνο. Την έφερε έξω και την έδωσε στην κοπέλα μου. Ιού, δεν τρώω τυρί είπε. Συγγνώμη ζήτησε η μητέρα μου. Μετά ανέλαβε δράση ο πατέρας μου που ήταν παλιος μάγειρας και της έφτιαξε κολοκυθανθους από τον κήπο σε πέντε λεπτά. Ιου, είπε. Δεν τρώω τέτοια. Σηκωθηκαμε και φύγαμε ενώ ο θείος μου μας ξεπροβόδισε με την καλύτερη ευχή "στο διάβολο".
14
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ τώρα αυτό το πράμα δεν ντρέπεσαι να το έχεις για γκόμενά σου; Πόση μοναξιά δηλαδή για να πέσεις στην ανάγκη της; Καλύτερη η αυτοματοποίηση και η αξιοπρέπειά σου και όχι αυτό το ρεζίλι.
Κοιτα οι σαλατες,τα τζατζικια κ ολα τα παρελκομενα πρεπει να εχουν τις δικες τους κουταλες/πιρουνες ωστε ο καθενας να βαζει στο πιατο του...Εγω που δεν ειμαι βιγκαν,σιχαινομαι να τρωω απο την σαλατα που εχουν βουτηξει ολοι τα πιρουνια τους...Η μαμα σου προφανως νομιζε οτι ειναι βετζετεριαν κ προσπαθουσε να την ευχαριστησει...Η κοπελα σου ειναι ενα απαιδευτο βιγκαν ζωαδι κ εσυ ακομα μεγαλυτερο...Ο θειος ειπε λιγα... Χριστος Ανεστη!
Το ιου είναι λίγο προκλητικό, εξίσου προκλητικό είναι να κυκλοφορεί ένα μπολ με σαλάτα που ο καθένας βουτάει το πιρούνι. Δεν είναι μόνο οτι δεν τρώει κρέας, αλλά αν ακουμπήσει πιρούνι που ακούμπησε κρέας τη σαλάτα, δε θα το φάει επειδή πήρε μυρωδιά. Και απο υγειινή δηλαδή δεν είναι οτι καλύτερο αυτό με το κοινό μπολ. Τώρα το οτι πέταξε τη σαλάτα και δεν έφγαε τους ανθούς ήταν χοντράδα.
Ίου είναι και φαίνεται. Αφού δεν την έδιωξαν και με τις κλωτσιές καλά να ναι οι άνθρωποι. Λίγη ευγένεια δε βλάπτει πες στην ψωναρα τη φιλενάδα σου. Την φαντάζομαι λεπτεπίλεπτη ντυμένη στην τρίχα με το ύφος και την αλαζονεία της Αννετας απ το είσαι το ταίρι μου να αποφεύγει ακόμα και τη χειραψία με τους κοινούς θνητούς .Ξερναω