ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2019 | 22:37

μετά από πολύ καιρό

ερωτεύτηκα μια κοπέλα. βρισκόμασταν σε κοινή παρέα σε μια καφετέρεια,είχαμε πολλά κοινά και ανταλλάξαμε τηλέφωνα για πρακτικούς λόγους καθώς ήθελε να της δώσω κάτι. το θέμα είναι ότι μιλήσαμε λίγο μέσω μηνυμάτων και της είπα θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, αφού μένει καβάλα ενώ εγώ θεσσαλονίκη..τι λέτε? υπάρχει μέλλον?
6
 
 
 
 
σχόλια
Άκου αγαπητέ εξομολογούμενε... από τα γραφόμενά σου μου φαίνεσαι μικρός, 18-24 περίπου;Ωστόσο, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μη σκέφτεσαι λογικά και να μην προσπαθείς να ωριμάσεις. Και εξηγώ γιατί το λέω αυτό:λες "ερωτεύτηκα"... φίλε μου, αν είχες ερωτευτεί, θα καιγόσουν να τη δεις, το Καβάλα-Θεσαλονίκη είναι ένα τίποτα, άλλοι χτυπιούνται και προσπαθούν σε φάσεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα (έχει βγει και τραγούδι) και διαφορετικές χώρες του κόσμου!!Έπειτα, έχεις αφορμή και μέσο επικοινωνίας (κάτι για το οποίο επίσης χτυπιούνται οι απανταχού καψούρηδες και πέφτουν ολόκληρες στρατηγικές)... και γράφεις "θα τα πούμε κάποια στιγμή" - αυτό είναι γείωμα κανονικό! Σαν να κλείνεις την κουβέντα και τη συναναστροφή! Ή στην καλύτερη περίπτωση δείχνει πλήρη αδιαφορία!Επομένως φίλε μου, πράττοντας τόσο χαλαρά, κουλ και με μηδενική επίγνωση, δεν ερωτεύτηκες... σου άρεσε μια κοπέλα ναι, ψιλογούσταρες ίσως, αλλά ως εκεί.Δε σου λέω φυσικά να "πέσεις στα πατώματα" αλλά αν ήθελες, μπορούσες να σπρώξεις την κουβέντα στο στυλ "πότε ξανάρχεσαι Θεσσαλονίκη, να κανονίσουμε να τα ξαναπούμε" και τέτοια. Τουλάχιστον να κάνεις μια προσέγγιση, να δεις αν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, ή να δεις αν μπορείς να το προκαλέσεις.Δηλ πώς περιμένεις να γίνει κάτι?? Μαγικά??
Βρες μια αφορμή να της στείλεις πάλι.Π.χ αν η κοπελιά είναι μέλος της ευρύτερης παρέας σου και ψήνετε πάλι συνάντηση όλοι μαζί, στείλε να της το πεις.Ο λόγος που ανταλλάξατε τηλ, το "να της δώσεις κάτι" - μήπως έχεις κάτι έξτρα να της δώσεις πάνω σε αυτό; (τι ήταν βιβλίο, σημειώσεις, κάτι άλλο;)Μήπως υπάρχει και η περίπτωση να της άρεσες κι εκείνης και να επεδίωξε να πιάσει επαφή τάχαμου δήθεν επειδή χρειαζόταν να δανειστεί αυτό το κάτι εξαρχής; (πιο τραβηγμένο σενάριο αυτό, αλλά παίζει).Αν δεν παίζει επικείμενη συνάντηση της παρέας, μήπως παίζει κάποιο καλό πάρτυ/event/whatever να την καλέσεις; Άν παίζει event μπορείς έντεχνα να αποσπάσεις και facebook για να της το στείλεις = μεσεντζερ = πιο χαλαρή κ άμεση επικοινωνία.Και το ακόμα καλύτερο όλων των επιλογών με κάποια δήθεν αφορμή, είναι να αρχίσεις απλά να επικοινωνείς μαζί της: τύπου καλημέρα/σπέρα, όλα καλά κλπ.Μη φοβηθείς να προσπαθήσεις και αυτοσχεδίασε να κρατήσεις την επικοινωνία ανοιχτή.Καλή τύχη και αναμένουμε update ε; :)