ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2019 | 17:57

Σκεψεις

1.Νιώθω απαίσια με το σώμα μου. Έχω πάρει κιλά και τα ρούχα δε με κολακεύουν. Σε λίγο καιρό θα πάω κατασκήνωση ομαδαρχισσα και ντρέπομαι ακόμα και σορτσάκι να βάλω γιατί τα πόδια μου είναι χοντρά και γεμάτα κυτταρίτιδα. Προσπαθώ να αδυνάτισω έχω πάει και σε διατροφολόγο και πηγαίνω και γυμναστήριο όσο περισσότερο μπορώ. Όμως δε βλέπω διαφορά και απογοητευομαι ακόμα περισσότερο. 2.Νιώθω ότι είμαι λίγη μπροστά στους άλλους. Ότι οι άλλοι είναι πιο όμορφοι, πιο γαματοι, με πιο πολλές γνώσεις, με πιο ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσουν. Εγώ όταν βρίσκομαι σε μια παρέα δεν ξέρω τι να πω, δε μπορώ εύκολα να ξεκινήσω μια συζήτηση. Από πολιτικά είμαι ανιδεη και από γενικες γνώσεις δεν το έχω καθόλου παρ όλο που έχω τελειώσει πανεπιστήμιο.3. Είμαι σε μια φάση που νιώθω ότι εχω ξεμείνει από φιλους (για σχέση ας μην το συζητήσουμε καλύτερα). Δηλαδή έχω άτομα με τα οποία βγαίνω αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει να τα παίρνω εγώ τηλ και νιώθω σα να τους κυνηγάω με αποτέλεσμα να νιώθω μοναξιά. Κάποιες σκόρπιες σκέψεις που είναι μόνιμα καρφωμενες στο μυαλό μου από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθωΑν θα θέλατε να με συμβούλεψετε κάτι θα το εκτιμούσα.. Το έχω ανάγκη :\
4
 
 
 
 
σχόλια
Στο 1ο ζητουμενο νομιζω οι γυναικες που σχολιαζουν θα σε καλυψουν απολυτα οποτε περναω στο 2ο. Το ποιος ειναι πιο ομορφος ειναι υποκειμενικο. Οσον αφορα οτι οι αλλοι εχουν πιο πολλες γνωσεις αρχισε να διαβαζεις,βρες θεματα που σε αφορουν οποιαδηποτε και αν ειναι αυτα και μελετησε τα. Δες ταινιες,σειρες,ακου διαφορετικα ειδη μουσικης καθε μερα διαφορετικο playlist,πηγαινε σε εκδηλωσεις,θεατρο. Διευρινε τους οριζοντες σου και παντα θα εχεις κατι να πεις. Αν τα κανεις ολα αυτα νομιζω σταδιακα θα λυθει και το 3ο. Θα νιωθεις μεγαλυτερη σιγουρια για τον εαυτο σου και θα βγαινει προς τα εξω. Το κενο της μοναξιας θα γεμισει απο το παθος σου να γινεις καλυτερα για σενα! Πρεπει να βελτιωνομαστε συνεχως οχι για τους αλλους αλλα για εμας. Θα τσεκαρω τα σχολια για οποιον εχει να προσθεσει κατι!
Υπερβάλλεις σε κάποια σημεία... και κυτταρίτιδα έχω και τα μπουτάκια μου έχω. Δεν ξέρω να αναλύω τα πολιτικά και ζητάω εγώ από την παρέα μου να βγούμε. Προσπάθησε να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Όσον αφορά τα περιττά κιλά συνέχισε την ισορροπημένη διατροφή και το γυμναστήριο.
Αν δεν νιώσεις πρώτα καλά με τον ευατο σου ,δεν θα χάσεις κανένα κιλό . Το άγχος ,οι αρνητικές σκέψεις δεν αφήνουν το σώμα να ηρεμήσει και να χάσει το βάρος .
Αν δεν έχεις κάποιο προβλήμα υγείας, επιμένοντας σταθερά στο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σου, θα δεις αποτελέσματα. Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που σε κολακεύουν, σε όλες μας υπάρχουν ρούχα που μας κάνουν να φαινόμαστε ωραίες και μας ταιριάζουν. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ πώς θα είσαι αρεστή, κάνε αυτά που θες με αυθορμητισμό και χαρά. Αυτά που σε γεμίζουν και σου αρέσουν. Εξελίξε τον εαυτό σου, στα κομματια που βλέπεις ότι ειναι στάσιμος. Διάβασε, ενημερωσου για αυτά όμως που σε ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις για τα πάντα, δεν είσαι εγκυκλοπαίδεια. Κάνε κάποιες νέες δραστηριότητες, ίσως γνωρίσεις κάποια άτομα πιο κοντά σε εσένα, με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε ακουνε, θα σε εξελίσσουν, θα σε νοιάζονται πραγματικά, και το κυριότερο, δεν θα τα κυνηγάς για να βγείτε. Προσπαθησε να μην συμβιβάζεται με τα μέτρια και κυνήγησε αυτά που αξίζεις. Μην ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Και σορτσάκια να φοράς και από όλα. Να έχεις αυτοπεποίθηση και να πιστευεις στον εαυτό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ