ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2019 | 23:11

Είμαι υπερβολική?

Το θεωρείτε προσβλητικό όταν μια φίλη σας κανονίζει με άλλη παρέα να βγουν και δεν λέει και σε εσάς να έρθετε μαζί? Ενώ γνωρίζει δεν έχω πολλές παρέες δεν μου είπε να έρθω μαζί τους. Έτσι νιώθω κι εγώ ότι δεν με θέλουν για παρέα. Με τις άλλες κοπέλες δεν έχουμε γνωριστεί και μια φορα που έτυχε να συναντηθούμε μέσω της κοινης φίλης δεν τις είδα πρόθυμες να μου μιλήσουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικα δε βλέπω κατι κακο. Κ γω ετσι λειτουργώ και οι φίλες μου το ιδιο. Δλδ οταν βγαίνω με τη χι φικη μου δε θα πω στην ψι φιλη μου να ερθει γτ αυτες μεταξυ τους δεν ειναι φιλες κ γτ κπ φορες βγηκαμε μαζι στο παρελθον κ δεν έδεσαν οι παρέες. Κ οι φίλες μου το ιδιο. Βγαίνουν με μενα, βγσαινουν κ με τις άλλες φίλες τους. Τι να πω, εμενα νορμαλ μου φαινεται κ δε μ ενοχλει. Ουτε τις υιοθέτησα, ουτε με υιοθέτησαν για να πηγαινουμε παντου μαζι. Ετσι το βλεπω.
Δεν είναι ότι δεν σε καλεί . Αν είναι αδελφική σου φίλη και εκλαμβάνεις ότι εσκεμμένα σου λέει ψέματα αυτό είναι που ενοχλεί. . Δικαιώματα της . Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του. .Αλλά να, απογοητεύεσαι. Έχεις τρέξει, για την συγκεκριμένη φίλη, έχεις σταθεί. Κι εκείνη επιλέγει μια στάση που δεν αρμόζει στην φιλία σας. Εξ. Συγνώμη σου έκλεψαν λίγο την εξομολ. Αλλά μου συνέβη κάτι παρόμοιο. Την πείρα τηλ. Για την καθημερινή μας επικοινωνία . Από το τηλ. Κατάλαβα που ήταν, αλλά εκείνη προτίμησε να το αποκρύψει. Κατάλαβε ότι κατάλαβα και το συνέχισε. Δεν με πείραξε που δεν με κάλεσε, δεν θα πήγαινα, αλλά με ενόχλησε η απόκρυψη και το ψέμα. Έχω τρέξει πολύ και την έχω στηρίξει ακόμα περισσότερο κι εκείνη επίσης. Όμως αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε μια καλή φιλική αδελφική σχέση.
1 φορα εστω θα μπορουσε να σε καλεσει. Εξαρταται ομως τις συνθηκες. Σου ειπε απο μονη της οτι θα βγει με αυτους; Και αν ναι, ρωτησες εσυ πρωτα να κανονισετε κατι; Μπορει απλα να μην τυχαινει να σε καλεσει ή μπορει να το κανει συνειδητα για καποιο λογο. Οπως και να'χει ομως πες της χαρη αστειου, οτι εχεις παραπονο που δεν σε εχει γνωρισει στη αλλη παρεα της. Δεν ειναι περιεργο. Φιλες ειστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ