ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 19:24

Δεν μπορώ άλλο

Αυτόν τον χρόνο δούλεψα ως αναπληρώτρια 6 ώρες μακριά απο τον τόπο μου, τελείωσα το μεταπτυχιακό μου, εκανα ένα δίμηνο σεμινάριο που αν και μικρό είχε τεστ εργασίες κτλ, έκανα ένα άλλο 7 μηνο σεμινάριο και τρέχει ακόμη μια επιμορφωση που κάνω στις Τ.Π.Ε. Για να την ολοκληρώσω πρέπει να έχω τις παρουσίες στις τηλεδιάσκεψεις,τις οποίες και έχω, και ακόμη οφείλω να υποβάλω 5 εργασίες εκ των οποίων οι 2 να είναι διδακτικά σενάρια. Έχω υποβάλει τις 3 ,αλλά όχι τα σενάρια. Παράλληλα πέθανε ο παππούς μου, μετακόμισα και πάλι δεν ξέρω πού και πότε θα εργαστώ. Αποφασισα να σταματήσω την επιμόρφωση διότι πραγματικά δεν αντέχω να ασχοληθώ άλλο , δεν μπορώ άλλο να είμαι πάνω από έναν υπολογιστή. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου διαβάζω, μαζεύω χαρτιά (έχω και άλλα σεμινάρια κτλ) και ποιο το όφελος; Ξέρω πως ίσως το μετανιώσω μετά όμως ειλικρινά δεν μπορώ άλλο. Δε θέλω να κάνω τίποτα και για μια φορά στη ζωή μου θα κάνω αυτό ακριβώς που θελω. Το τίποτα .
3
 
 
 
 
σχόλια
Θαυμάζω οτιδήποτε έχει σχέση με επιμόρφωση και μάθηση γενι όμως σας καταλαβαίνω, χρειάζεστε ένα διάλειμμα απ' όλο αυτό. Εκείνο, επίσης, που σας αποθαρρύνει είναι το ότι γνωρίζετε πως δεν υπάρχει αξιοκρατία και γι' αυτό δεν φτάνει μόνο να είστε άριστη, μα πρέπει να σταθείτε και τυχερή ώστε να αποδώσουν οι κόποι σας. Συλλυπητήρια για τον παππού σας και είναι εντάξει αν σταματήσετε την επιμόρφωση. Μπορεί να έχετε μία ευκαιρία μετά, εάν τυχόν το μετανιώσετε. Και μην ακούτε όσους λένε "έφαγες το γάιδαρο, κόλλησες στη φούντα..." Μα ακριβώς η φούντα είναι και το πιο ζόρικο και δύσπεπτο κομμάτι καμιά φορά!
Τι γράφουν αυτά τα συγγράμματα; Γιατί δεν αντιγράφεις μία παράγραφο να δούνε όλοι με τι ψευδοεπιστημονικές μπαρούφες χαραμίζουμε τη ζωή μας; Και να ήτανε μόνο πως χάνεις την ώρα σου. Το χειρότερο είναι που μεταλλάσεσαι σε ασώματο κεφαλή, σε ένα θλιβερό ον, που και στον ελεύθερο χρόνο του μοιάζει σαν να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, σαν να πηγαίνει σε ειδική αποστολή της ομάδας Δέλτα.