ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2019 | 15:13

Απορία περί ερωτικής συζήτησης

Είναι φυσιολογικό να κάνεις ερωτικού περιεχομένου συζητήσεις με έναν άγνωστο; Που όχι μόνο δεν έχετε κάνει κάτι, αλλά ούτε που τον έχεις δει μπροστά σου ..
7
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα είναι ότι συζητάς με οποιονδήποτε, όποιαδηποτε ώρα για το σεξ, αλλά δεν κάνεις. Μια από τις συνέπειες της υπερβολικής χρήσης των κοινωνικών δικτύων και γενικότερα του διαδικτύου.
στισ μέρες μας καναν περίεργο να μιλάς φιλικά και μονον με καποιον ανθρωπο ................ τα σεξουαλικά ταχουν προωθήσει ως κατι πολυ ωραιο και φυσικο να τα λες παντου ................ καταντια !!!!!!!!!!!
Τα σεξουαλικά είναι κάτι πολύ ωραιο κΙ φυσικό. Φαντάζομαι ως ασέξουαλ, κατά δήλωσή σου, δεν το βλέπεις έτσι, ωστόσο δεν αφαιρεί από την φυσικότητα κι ωραιότητα της ίδιας της πράξης ποσώς. Η κοινοποίηση είναι άλλο πράγμα.
Μισό. Διευκρίνηση.Άλλο να συζητά ως μέσο διαλόγου στο πλαίσιο διεύρυνσης γνώσεων κι ανταλλαγής απόψεων, κι άλλο να συζητά εν είδει καυλαντίσματος.Επίσης είναι απολύτως σκόπιμο να μην εμφιλοχωρεί η επιθυμία να δείξει open minded (αν είναι θα φανεί εν τη ρύμη του λόγου), γιατί τότε υπάρχει ο κίνδυνος να επιδοθεί σε μπαρουφολογία που στην πρώτη σοβαρή πρόκληση θα αποδειχθεί υποκριτική. Καλή ώρα όπως συμβαίνει εδώ μέσα κατά κόρον.
Ενας λογος γι’αυτο ειναι οτι ανταλλασουμε αποψεις πλεον συνεχως και με πολλα ατομα εμμεσα μεσω του ιντερνετ, της τηλεορασης κλπ. Παλια η μονη σου ευκαιρια να αλληλεπιδρασεις με ατομα, βρισκοταν στο αμεσο περιβαλλον σου, οποτε δινοταν μεγαλυτερη σημασια στην επικοινωνια.Κατα τ’αλλα ως γνωστον, το σεξ πουλαει...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ