ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2019 | 03:17

Γουελ..

Μου λείπει να νιώθω το κουμπωμα στην αγκαλιά κάποιου..το τελευταίο άτομο και το πρώτο που ένιωσα έτσι έφυγε αναιρώντας κάθε λεξη-πραξη που συνέβη μεταξύ μας.Τι χρειαζόμαστε μωρέ εμείς οι γυναίκες και μας λέτε παράξενες;Προσωπικά θέλω απλά μια ειλικρινα ζεστή αγκαλιά..συναισθηματικά ζέστη όχι λόγω του κλίματος.Το κουμπωμα που είπα πριν;;το έχεις νιώσει αν θες να λέγεσαι ερωτευμένος,αυτό το συναίσθημα ολοκλήρωσης,ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο,πως όλα ειναι στην θέση τους,να βρίσκεσαι στην αγκαλιά του άλλου να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να νιώθεις το μέσα σου γεμάτο.Αυτο ρεε φιλε,αυτό θέλω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Η αγκαλιά είναι ίαση ψυχών και σωμάτων. Μου λείπει και σε μένα και σε καταλαβαίνω. Αν είσαι και κάπως αγκαλίτσας σου λείπει περισσότερο. Θέλει όμως προσοχή για να γίνει. Χρειάζεται να έχεις βρει τον άνθρωπό σου που θα είστε αγκαλιά. Μια ειλικρινή, όμορφη και ζεστή αγκαλιά είναι φάρμακο σε όλα.
Μια συμβουλή μόνο. Να δίνεις σημασία στο πρόσωπο που σε αγκαλιάζει και όχι στην αγκαλιά καθεαυτή. Μην αφήσεις ποτέ την ανάγκη σου για αυτήν την αγκαλιά να σε οδηγήσει σε κάποιον που δεν αξίζει. Δεν υπονοώ ότι το κάνεις. Απλώς μια συμβουλή δίνω.(έχει βρεθεί!!!)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ