ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2019 | 00:21

Ένιωσα άβολα...

Εδώ και λίγες μέρες έρχεται για μια ώρα στο γραφείο το πιτσιρίκι μιας συναδέλφου. Ένα γλυκύτατο, πανέξυπνο αγόρι 5 ετών. Τον έχω λατρέψει τον μικρό και νομίζω κι αυτός όποτε περνάμε μαζί την ώρα μας. Σήμερα μου χουφτωσε λίγο το στήθος. Έτυχε λέω. Μετά ξανά το ίδιο. Τον απομακρυνα λιγάκι. Να σου δώσω ένα φιλάκι μου λέει...Και με φιλάει στο στόμα. Του λέω ήρεμα και όμορφα ότι δε μου αρέσουν τα φιλιά στο στόμα. Ντράπηκε λίγο. Κάθομαι στην καρέκλα και τον έχω στα πόδια μου και ζωγραφίζουμε. Παρατήρησα ότι συνέχεια χάιδευε την περιοχή του εσωρουχου...τι έγινε ρε παιδιά; 5 χρονών είναι!
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι της ηλικίας. Κι ο δικός μου τα ίδια κάνει, πιάνει οποία μπορεί, με κάθε ευκαιρία απλώνει το χερι. Και όλοι οι συμμαθητές του νομίζω! Ανακαλύπτουν το σώμα τους και την ευχαρίστηση.Δεν είσαι υποχρεωμένη να ξέρεις πως να το χειριστείς αλλά είναι κάτι το φυσιολογικό.
μήπως είναι ιδέα σου, εννοώ μήπως παρερμηνευεις; 5 χρονών είναι! Η μόνη περίπτωση είναι να του έχει πει κανένας εξυπνάκιας θείος-φίλος του μπαμπά να χουφτώνει πχ. αλλιώς σε τέτοια ηλικία τα αγοράκια δεν είναι σεξουαλικά ώριμα,
Είναι η ηλικία όπου τα πιτσιρίκια ανακαλύπτουν το σώμα τους. Ο γιος μου κόντευε να ανοίξει τρύπες στο πάτωμα από το τρίψε-τρίψε του καβάλου του. Δεν μπορείς να παρέμβεις εσύ κάπου, είναι θέμα των γονιών να διαχειριστούν αυτή τη φάση του παιδιού.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ