Έλεγχοι της ΑΑΔΕ και μέσω Facebook - Πώς θα εντοπίζει τους φοροφυγάδες

Έλεγχοι της ΑΑΔΕ και μέσω Facebook - Πώς θα εντοπίζει τους φοροφυγάδες Facebook Twitter
4

Νέα κριτήρια για τον εντοπισμό φοροφυγάδων καθόρισε σε απόφασή του ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και ελέγχους μέσω Facebook.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σκοπεύει με τη βοήθεια της τεχνολογίας να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο 1,2 εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες και ομόρρυθμες επιχειρήσεις που τηρούν απλογραφικά βιβλία.

Ειδικά σε πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου, οι εφοριακοί θα εξετάζουν τον αριθμό των φίλων/μελών της επιχείρησης καθώς και τα σχόλια των πελατών στο Facebook.

Επιπλέον θα ελέγχονται και οι συναλλαγές μέσω Paypal, το κόστος της παρουσίας και της δραστηριοποίησης στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της διαφημιστικής δαπάνης, η ύπαρξη συμβάσεων με εταιρείες courier και άλλα.

Οικονομία
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια