ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2019 | 18:58

Ξαδερφος της φιλης

Πριν λιγο καιρο εβγαινα με τον ξαδερφο της φίλης μου. Το μετανιωσα που τον χωρισα και θα ηθελα να βγουμε εστω να μιλήσουμε. Ομως η φιλη μου έχει πει οτι ειχε αλλη κοπέλα. Δε της εχω και πολυ εμπιστοσύνη ομως γιατί από τη μία στο Φεισμπουκ γραφει οτι ειναι ελεύθερος από την άλλη ειχε κανει οτι μπορουσε αυτη για να μη τα βρουμε με τον ξαδέρφο της στις αρχες. Και τοτε οτι εχει πολλες γκομενες ελεγε και δεν ισχυε τίποτα. Σημερα μαθαινω οτι ρωταει γ μενα τι κανω αν ειμαι ελεύθερη και τα σχετικα. Δε θέλω να στειλω εγω μήνυμα. Και αυτός ακομα δεν εχει στειλει.. Θα ήθελα να ειχα ακόμα μια ευκαιρία..
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε τώρα να δεις μπέρδεμα...Αυτή δεν σας θέλει μαζί άρα ίσως λέει αλήθεια ίσως όμως λέει και ψέματα πως το παληκαρι έχει άλλη. Από την άλλη αν εκείνος ρωτάει για σένα είναι θετικό. Το αρνητικό είναι πως θέλεις ευκαιρία αλλά δεν κάνεις το βήμα. Το ξέρεις πως κάποιες φορές τις ευκαιρίες τις δημιουργούμε μόνοι μας;; Δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο το να στείλεις ένα μνμ και να ρωτήσεις αν είναι καλά. Είναι ευγενικό, αν θέλει εκείνος θα το συνεχίσει, αν όχι δεν έγινε και κάτι στο κάτω κάτω ρώτησες αν είναι καλά. Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα! Είναι κρίμα να σας κρατάνε χωριά οι εγωισμό! Καλή τύχη!