ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2019 | 23:27

Nerdουλας σε γυμναστήριο. Να το δοκιμάσω ή...; Όσοι πάτε γυμναστήριο δώστε μου τα φώτα σας.

Είμαι αυτό που κάποιος που θα αποκαλούσε nerd. Υπερβολικά αδύνατος, πολύ άσπρο χρώμα δέρματος, αδύναμος χαρακτήρας, μεγάλη μύτη και πηγούνι, σπάνια κοιτάω στα μάτια, έχω μειωμένη αυτοεκτίμηση λόγο εμφάνισης, βγαίνω σπάνια από το σπίτι και άλλα τέτοια θεματάκια.Σκέφτομαι να κάνω πράγματα ώστε να βελτιώσω την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση και την υγεία μου, ξεκινώντας από το γυμναστήριο. Ένα από τα πράγματα που με φοβίζει είναι πως βλέπω κατά καιρούς βίντεο στο ίντερνετ από γυμναστήρια με ανθρώπους που τους κοροιδεύουν λόγο εμφάνισης ή επειδή κάνουν τις ασκήσεις λάθος και νιώθω πως μπορεί να μπω και εγώ σε αυτή τη λίστα. Ένα άλλο που με απωθεί από την ιδέα του γυμναστηρίου είναι η εμφάνιση μου. Σίγουρα θα υπάρξουν πηγαδάκια που θα λένε "ρε που πάει αυτός με αυτή τη μούρη; Τι δουλειά έχει εδώ;".Κάτι ακόμα που μου βάζει δεύτερες σκέψεις είναι πως είμαι αδύνατος, λίγο καλύτερα από ανορεξικός θα έλεγα.Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Αξίζει να επενδύσω χρόνο και χρήμα για να βελτιώσω το σώμα μου από τη στιγμή που το πρόσωπο μου είναι άσχημο;Ως κοκκαλιάρης θα έχω ελπίδες να δω βελτίωση; Δεν μιλάω για επίπεδο bodybuilder, αλλά να φτάσω σε σημείο να με βλέπω στον καθρέφτη και να βλέπω έναν άντρα όχι ένα πιτσιρικί σε σώμα τριαντάρη.Όσοι πηγαίνετε γυμναστήριο ή έχετε παραδείγματα από ανθρώπους σαν εμένα που είχαν αποτελέσματα θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες - γνώμες σας για να έχω μια καλύτερη άποψη. Εννοείται πως γνώμες και από όσους δεν πάνε γυμναστήριο είναι ευπρόσδεκτες.
9
 
 
 
 
σχόλια
Κλείσε τα αυτιά σου και πήγαινε γυμναστήριο άνθρωπε. Και πίνε (όχι με κλειστά τα αυτιά) αρκετές από τις θερμίδες σου για να βάλεις ευκολότερα βάρος. Καλή δύναμη
Από το γυμναστήριο θα δεις μόνο οφέλη. Από την εμφάνισή σου και το σώμα σου, μέχρι την ψυχολογία σου, το ότι θα έχεις ένα χόμπι, την υγεία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Οι συμβουλές που έχω να σου δώσω είναι οι εξής:1. Μην αγχώνεσαι για τα αποτελέσματα. Πήγαινε για την φάση και αυτά θα έρθουν κάποια στιγμή. Enjoy the ride και τις ενδορφίνες μετά την κάθε σου προπόνηση.2. Μην ντρέπεσαι. Ό καθένας είναι στη φάση του εκεί μέσα και πολλοί έχουν ξεκινήσει όντας τελείως αγύμναστοι, πολύ αδύνατοι ή πολύ παχουλοί. Αυτός που γυμνάζεται "νιώθει" και σέβεται την προσπάθεια όλων και δεν κοροϊδεύει- το αντίθετο. Αυτούς έξω από το γυμναστήριο να φοβάσαι πιο πολύ. 3. Μην το δεις σαν σπρίντ. Δες το σαν κάτι που θα αλλάξει την αντίληψη που έχεις για το σώμα σου και ποιότητα ζωής σου μακροχρόνια. Αυτό σημαίνει μακριά από χημικά και επικίνδυνα "συμπληρώματα". Έχουν άσχημες παρενέργειες. Όχι απλά τα αποτελέσματα δεν διαρκούν, δημιουργούν και διάφορες δυσλειτουργίες που φτάνουν μέχρι και την υπογονιμότητα ή ενδοκρινολογικές ασθένεις.
Εννοείται να πας! Εγώ με νερντουλομπλουζες κυκλοφορώ στο γυμναστήριο πάντα!και να ξέρεις ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα "ντουκια" δεν κοροϊδεύουν κόσμο ίσα ίσα οι περισσότεροι βοηθάνε και δίνουν και συμβουλές. Αν κάποιος ,που πολύ σπάνια συμβαίνει ,αυτό σε κοιτάξει περίεργα συνήθως είναι αυτοί οι τύποι που έρχονται δυο μήνες και παίρνουν ότι βλακεία κυκλοφορεί για να αρπάξουν λίγο για την παραλία αλλά μη σε απασχολεί αυτό απο Αύγουστο δεν τους βλέπεις ξανά. Καλή αρχή !!!!!
Και βέβαια θα πας! Το γυμναστήριο είναι για όλους, όχι μόνο για τους σφιχτηδες. Προσωπικά γυμνάζομαι ανελλιπώς εδώ και 25 χρόνια. Έχω δει ανθρώπους να μεταμορφώνονται κυριολεκτικά. Είναι αυτοί που έρχονται και κάνουν το πρόγραμμα τους απερίσπαστοι και δεν ασχολούνται με τους βλάκες.Κάνε πρόγραμμα για γράμμωση. Το γραμμωμενο σώμα είναι πάντα όμορφο, ασχέτως βάρους, φύλου, ηλικίας κλπ. Είμαι κι εγώ πολύ αδύνατη, επειδή όμως έχω γράμμωση φαίνεται πολύ ωραίο. Από κει και πέρα, αν θέλεις όγκο, χρειάζεται υπομονή και επιμονή.Σε κάθε περίπτωση μάθε να αγνοείς τα χαζά σχόλια είτε εντός, είτε εκτός γυμναστηρίου. Και μακριά από φάρμακα, σκόνες, σοκολάτες και μαντζουνια που πουλάνε στα γυμναστήρια.
Αν ξεκινάς έτσι τότε θα νιώθεις έτσι. Θα μιλάνε για άσχετα και θα νομίζεις πως μιλάνε για εσένα. Ψάξε ένα μικρό γυμναστήριο για να νιώθεις άνετα και βοήθησε τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου. Η γυμναστική εκτός από το σώμα βοηθάει και στα επίπεδα του άγχους. Οπότε γιατί να μην το προσπαθήσεις; και όποιος θέλει ας πει ότι θέλει.Κι εγώ ένιωθα στην αρχή σαν χαζή και άχαρη γιατί όταν με έβλεπα στον καθρέφτη νόμιζα πως έβλεπα τον τιραμολα! Σιγα σιγά όμως και αποτέλεσμα είδα και ένιωθα πιο υγιής και έμαθα τις ασκήσεις. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Να σου πω τι πιστεύω και το λέω κάθε μέρα στον γιο μου; δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος, υπάρχει άσχημη ψυχή. Ο καλός άνθρωπος 3ιναι πάντα όμορφος. Να πας και να έχεις καλή επιτυχία!
Να πας. Ενσ καλογυμνασμενο σωμα κερδιζει τις εντυπωσεις ακομα κσι αν υπαρχει ασχημο προσωπο. Θα πρεπει να συμβουλευτεις και ειδικους στη διατροφη. Φανταζομαι οτι θα πρεπει να τρως παραπανω θερμιδες και κυριως πρωτεινη για να παρεις κιλα και ογκο. Οσο για τα πιθανα σχολια, χεστηκες. Εσυ εχεις ενα σκοπο και για αυτο θα πας γυμναστηριο. Αλλωστε και αρνητικα σχολια να υπαρξουν σε λιγο καιρο θα παψουν. Δεν θα ασχολοθνται
(συνεχεια). Εισαι σχετικα τυχερος. Αλλοι παλευουμε μια ζωη με το παχος και γην πλαδαροτητα και αποτελεσμα ικανοποιητικο δεν βλεπουμε. Πηγαινε και γινε κορμαρα, κανεις δεν θα ασχολειτε με το προσωπο σου. Με το σωμα κανουμε σεξ, οχι με το προσωπο.